PENCA
|
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA Pozdravljene moje soborke, pozdravljene vse nove klomifenke Sploh vam nimam časa pisat, še berem vas bolj z zamudo. Pri nas vso energijo posvetimo . Jaz sem imela na 15. dan en folikel velik 20 mm. To je uredu, ane? Čudno se mi zdi, da mi je prej vedno G zavlačeval, zdaj me je pa čist šokiral, ko mi je predlagal ivf. Kaj pa laparo, sm rekla. No, to bi bilo tudi dobro naredit pred umetno. HSG, spermiogram in 6 ciklov K sem dala skozi. Ste ve imele še kaj pred umetno pri svojem G? Ivf delajo v Dravljah, dr. Reš? a potem tudi on naredi preiskave pred ivf? Čisto sem nevedna na tem področju? Še dobro, da imam vas .V 7. ciklusu greva pa na morje, tako da bom dala vse na off. pošiljam za čimveč . Naj se seznam podaljša v nedogled. Tole sem še enkrat citirala ker se mi zdi, da je bilo preveč vsega v luftu in mi ni nobena odgovorila. Pravzaprav ne bom dala vse na off, grem že v nedeljo verjetno do homeopata (prijatelj od moje botrce) na posvet in pol bom dobila zdravila. On te samo pogleda in ve kaj je s tabo narobe. Upam, da bo pri meni tudi. Bomo videli. Samo zdaj sem malo zmedena ali naj začnem jesti ta zdravila pred laparo in še malo počakam z laparo, ali bo vredu če je oboje istočasno? Pa tolk sm mislila, da bo vsaj en mesec na off, pa me botrca tolk priganja. A naj grem še v Adrija- lab preverit hormone? Kako naj vse skupaj speljem? Hvala za pomoč Maša82 še enkrat bravo, upam, da nisi preveč utrujena in da se dobro počutiš. Tebi se ni treba več ukvarjat s tem težavam kot me in upam, da pridemo kmalu za tabo.
|