nf
|
Neelika ti kar v akcijo!!! Plemenski bikec ima da da Lučka, nobody's perfect Enkrat sem poslušala enega gospoda, ki je trdil, da smo si ljudje tako različni, imamo toliko enih variacij, različnih kombinacij, da je v bistvu vse lahko normalno. Dejansko ne moreš zračunat povprečja in rečt, evo to je pa normalno. Vsi smo normalni, pa tudi če imamo polhno enih težavic in napakic. Fargo, ampak ti imaš verjetno tudi prezgodaj pregled, da bi že videla srčka? Jaz vseeno upam in navijam, da bo zgledalo vse super!! Jenyj, ful mi je všeč, ker nas nisi zapustila Kar tukaj bodi in nam poročaj o vseh nosečniških zadevicah, ok? Trinity in ostale navijačice, mislim, da testa sploh ne bo treba delat. Včeri popoldne me je že začela počasi žgečkat M, malo me je v trebuhu šraufalo pa glavo imam težko, danes zjutraj sem si slučajno izmerila BT in je bila 36,8, torej že pada, tko da... žal punce, mislim, da bo treba v 24. krog, khmmm oziroma ta mesec ne bo nič, ker imam itak laparo. Avgusta pa v polno akcijo
|