neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica30 IZVIRNO SPOROČILO: neela Joj punce..nf, miška, sonček....po eni strani sem vam kar fouš, ker ste upale tako na glas povedat. Jaz pa res še nisem pripravljena povedat. Tud ko sem šla na histero in laparo je vedel samo moj in pa tisti dve prijateljici. Noben drug - tud starši ne. Pa verjamem, da bi se potem bolje počutila...samo....nočem se smiliti drugim ljudem, nočem jim biti namerno po zobeh in biti ožigosana češ, 'to je tista, ki ne more imeti otrok', še zdaleč pa nočem poslušat znova in znova vseh tistih 'modrih', ki bi mi začeli razlagati, kdo vse ima / je imel težave pa jim je ratalo ipd....NOČEM! To je samo najin boj. Neela, kakšna podobnost, natanko tako se jaz počutim - nočem, da drugi vejo, me pa hoče včasih kar raztrgat od bolečine, pa se ne morem nobenemu zaupat. Razen dvema prijateljicama, ki sta na drugem koncu Slo pa se žal ful redko vidimo, po telefonu pa tudi ni pravi feeling za takšne pogovore - itak pa te bolečine ne razume nihče, ki tega ni dal skozi.... tejčica, jaz isto... ...prjatlci na drugem koncu Slo, ki sta sicer super super, vendar telefon ne more odtehtati človeškega stika...Res razume stisko samo tak človek, ki je sam v tem ali pa je dal to skoz... in kot sem že stokrat sama rekla, pa tud ostale - hvala bogu, da obstaja RR! Drugače bi se še slabše počutle, ker bi bile stokrat bolj nevedne, poleg tega pa bi res imele občutek, da se to samo nam dogaja.
|