Anonimen
|
Ojla babe žabe. Sem mislila, da ste kaj več čvekale čez vikend k se je tako ulilo včeraj , sam pol dons vidim, da niste ble pridne.. trinity, ful sem vesela zate, da je bila NS tako uspešna. Še naprej pridno čuvaj svojo pikico, ki bo prav počasi zrastla v eno ornk piko. neela, čestitke za vajin začetek!!! Želim ti, da bo ful uspešen in da boste v novo leto stopili kar trije ali štirje. Kam pa gresta za počitnice? sonček, tud tebi želim, da čimprej dočakaš NS, da boš videla vajino pikico. frula kako kaže? Kdaj je ne pričakuješ? Držim pesti!!! Aja, glede trebuha mam pa jaz isto situacijo. Če ga še mal ven porinem sem tja nekje v 5 mesecu. malaga, super da se tako hitro odvija vse skupaj. Pa le večkrat se kaj oglasi. BEBIII, a ti se pa kar seliš?? Pridna, pridna.. To je že 2x za mano, pa najmanj 1x me še čaka. nf, vidva sta pa pridna.. Midva bi se tud morala kaj v hribe spravit, sam se greva vedno raj mal z motorjem okol pelat, kot pa da bi šla peš. Aja, drugač lahk pa tvoj mene pelje na Havaje, če ti nočeš. fargi, kje se potepaš??? pa little angel tud ni na spregled.. Kako ste drugače? Jaz čakam večer, ker je spet grda račka. Mi je tok luštn gledat.
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 8.9.2008 10:29:16 >
|