Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je že čas, da zagledamo magični črtici. 
še ni od nikjer pa je danes 34 dan.Tako še pa ni bilo.Včeraj nisem delala testa ker sem ful bruhala in imela vročino danes pa sem že bolje in oprostite ker tako dolgo nisem javila.Jutri pa bom verjetno poklicala zdravnika in mu povedala kaj se dogaja.
! Še eno
za srečo ti pošiljam!!
in
, ampak včasih pa le paše, da malce preusmerimo tok besed še v kakšne druge vode, kot so klomifenske, ovulacijske in
...
Jaz sem samo izvedela, da se ti možnosti za zanositev povečajo za 100%. Jaz sem trenutno 3. cikel in sem 100%, da sem noseča
, drugače sva pa nekje vsak drug al pa tretji dan, va zčetku pa tud kr vsk dan odvisn od volje in časa, je pa res da ta mesec nisem nikakor zasledila kdaj naj bi bila O, tako da ne vem če sva "trofla"
Upam, da gre v tretje rado. V bistvi sem že dvakrat super reagirala, ampak mogče folikli sploh niso počili. A obstaja kakšno zdravilo tudi za ta problem, vi imate že vse sorte izkušenj.
tudi.