|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
11.3.2008 12:47:50   
stunfek
Oj punce! Prvi pregled je že za mano, ja. Imam lepo slikico malega fižolčka in videla sem srček, ki je utripal. user posted image user posted image user posted image  Za enkrat vse dobro. Menda smo začeli z dvema, pa je ena nosečnost propadla.  Zdaj bom 14 dni na bolniški do naslednjega uz, potem pa naprej. Jaz sem optimist :)

< Sporočilo je popravil stunfek -- 11.3.2008 12:48:11 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 951
11.3.2008 13:02:38   
nf
Stunfek samo da je vse ok z user posted image !!! Sem pa že prebrala, da je veliko nosečnosti na začetku dvoplodnih in da potem eden propade, baje se ni za sekirat. In a boš pripopala kako slikco? user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 952
11.3.2008 13:09:00   
METULJ1
Stunfek - tud jaz sem že slišala za takšne primere. Vseeno bodi vesela vsaj ene male pikice, ki že komaj čaka, da zagleda očija in mamico. Želim ti vse dobro.

Pozdravčki

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 953
11.3.2008 14:17:19   
Sulfinija
Stunfek,user posted image user posted image user posted image  da je z tvojo user posted image  vse v najlepšem redu.Ti lepo bodi pozitivna,počivaj in se pusti razvajati.Pa srečno do konca.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
11.3.2008 16:32:33   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Meni pa laparo res smrdi, ampak res res res user posted image  Ful me je strah bolnice, intubiranja, omamljanja, rezanja, brrrrr kr zmrazi me.

user posted image user posted image user posted image ej nf, pa si me res nasmejala s temle... kaj misliš, da bo kot v filmu, da boš kot duhec na stropu gledala svoje telo, kaj delajo z njim??? user posted image user posted image user posted image Ti še jaz pojasnim, kako zgleda - tako kot je Reby rekla, je edino malce mučno čakanje, da te pridejo iskat v sobo (če si pa prva na vrsti pa ti je še to prihranjeno). Drugače pa se vse tako hitro dogaja, da sploh ne dojemaš. Ko prideš v operacijsko in se uležeš na op. mizo ti dajo neke rjuhce na noge user posted image . Takoj zatem dobiš pred obraz masko in ti v nekaj sekundah 'pade mrak na oči'. In tako lepo spančkaš dokler se ne zbudiš v pooperacijski sobi, kjer pa že sestre veselo čeblajo. Ko vidijo, da si prebujena in te vprašajo, če si ok - te zapeljejo nazaj v sobo, kjer te pa itak že nestrpno čakajo soborke, ki so na istem kot ti, tako da se lahko potožite druga drugi.
Ne vem, mogoče sem tud jaz - tako kot Reby - imela srečo, da sem dobro prenašala zadeve. Čeprav sem bila tudi jaz prvič sprejeta v bolnico. Mogoče mi je bilo tudi zaradi tega lažje, ker sem imela dobre socimre in socimre iz sosednje sobe....smo ga ob pitju klistira še kar malo zažurale...user posted image ...mogoče tudi zaradi tega, ker jaz iz vseh stvari naredim hec in je tako lažje...kaj pa vem?

waiting - kot je meni znano odstranitev pregrade glih ni dosti večje garancije, da zanosiš...pri Pušenjaku sem brala, da je to lahko predvsem problem pri donositvi in ne zanositvi. Jaz bolj stavim na laparo, ker ti ob tem posegu lahko po potrebi prešpikajo jajčnike ali 'popravijo' kakšne druge manjše nepravilnosti, ki bi lahko bile problem.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.3.2008 17:31:23   
lučka 25
Ojla!

Vsem, ki ste zagledale user posted image user posted image  in prvič na UZ svojo pikico, še enkrat user posted image user posted image user posted image

Vse, ki vas je obiskala user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se kar malo izogibala RR, sem bolj na hitro vse preletela, ker sem imela en teden skoz ene krvave izcedke, vse od začetka O. Sedaj se je vse umirilo in s tem tudi moja psiha. Čakam na naslednji teden, ko bo znano, kaj me čaka user posted image user posted image  ali user posted image .

Lepo se mejte!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.3.2008 17:32:36   
bozza
Evo mene nazaj. Nič novega, pravzaprav. Očitno ta mesec sploh nisem reagirala na klomifen, sem pa dobila datum za laparo, da mi prešpikajo jajčnike (že naslednji četrtek bom sprejeta). Operirala me bo dr. Bokalova. Prvič me je bilo kar strah operacije, zdaj drugič me pa niti ne (mogoče strah še pride).

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.3.2008 17:51:26   
lučka 25
bozza, škoda da nisi odreagirala na K. Tako je bilo tudi pri meni pred laparo. Potem pa so mi lani oktobra prešpikali ovarije in še par stvari uredili. Žal se mi je vse kmalu povrnilo nazaj, imala sem samo 2 svoji naravni O, tako da mi je G takoj predpisal K. Sedaj pa računam na to, da mi uspe. Drugače pa mi boi aprila, ko imam pregled, G dal napotnico za neplodnostno v LJ.
Želim ti, da laparo uspe in potem naj bodo tudi user posted image user posted image  kmalu na vidiku. Je pa res, da te je sedaj gotovo manj strah, ko veš kako vse poteka. Srečno!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.3.2008 17:53:28   
neela
bozza in lučka25 - mogoče vesta na podlagi česa se G odloči za prešpikanje jajčnikov?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.3.2008 17:58:33   
lučka 25
Jaz ima PCO oz. sindrom PCO. Meni je z vaginalnim UZ videl veliko cistic okoli ovarijev. S tem, da ti prešpikajo ovarije v bistvu ta "obroč" cist okoli ovarijev poči in hkrati zbudi jajčnike, da začnejo delovati. V povprečju imaš nato 6-9 mesecov lastne O, žal pa pri meni ni bilo tako uspešno. Mi je pa G po operaciji rekel, da so bili ovariji zelo odebeljeni in "porcelanasti", tako da so se morali kar potruditi. Sedaj sem optimist, da sem imela 2 dobri O (e 1.cikllus še nisva smela delati na user posted image , v 2. pa žal ni uspelo), potem pa dvakrat zopet vse po starem, in tako se mi še niso mogle nabrati ciste. Tako kar malo računam na to, da mi bo s K uspelo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.3.2008 18:02:41   
neela
Hvala Lučka, želim ti veliko veliko sreče...pa še eno user posted image za 'po poti'...user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.3.2008 18:05:14   
lučka 25
neela, hvala. jaz pa tudi tebi pošiljam eno user posted image  za "po poti" in mogoče se kje "med potjo" najini user posted image  srečata. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.3.2008 20:28:43   
PENCA
Bravo, štunfek! Vesela sem, da je s tvojim user posted image vse uredu. Kar tako naprej.
Bravo, Petra1111! Super, da se tale seznamček user posted image daljša. Res si nam dala upanje.
Lepo in mirno nosečnost želim obema. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa zdaj spet veselo papam K. G mi je rekel, da je standard 6 mesecev, če pa še pol ne bo nič, se bova pa začela pogovarjat o laparo. Upam, da se bom izognila in prej ugledam user posted image user posted image . Zdej morm pa it, user posted image je že pripravljen na user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 963
12.3.2008 10:23:07   
Anonimen
Pozdravljene, sem nova na forumu, čeprav vas spremljam že nekaj časa. Danes je moj prvi dan klomifena.Jemati ga moram 6 dni, potem pa UZ.Upam, da tokrat uspe, saj sem ga prvič jemala pred letom in pol.Dolga zgodba.

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
12.3.2008 10:37:10   
nf
Lučka, jaz ti želim vse naj naj user posted image  Navijam zate!
Inda dobrodošla user posted image  Veš, me imamo kar rade dolge zgodbe, kot si morda opazila user posted image  Kr dej si duška in se nam spovej, tle smo itak same take s podobnimi problemi in željami.

Jaz sem pa dans že 10. dan cikla, tko da greva počasi v akcijo. No, to je blo že zadnje 2 dni user posted image  user posted image  Ta vikend si bova spet privoščila en kratek conceptionmoon, greva verjetno v Prekmurje v Moravske toplice user posted image  Bova vzela s seboj še kolesa, moj dragi si je sprintal že vsaj 10 kolesarskih poti, mislim da celo planira da bo nabavil kolesarski vodnik po prekmurju user posted image  To je pa tko če tipa zadolžiš, da splanira vikend user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
12.3.2008 10:41:36   
snežinka7
stunfek kako lepo , da je s tvojo pikico vse vredu kar tako naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 966
12.3.2008 19:37:20   
Anonimen
Midva poskušava že tri leta in pol.Sprva samo klomifen, nato pred dvema letoma odstranitev pregrade.Vse teste sva naredila in vse je ok.Potem bi mogla vmes še enkrat jemat klomifen in hoditi na UZ(en ciklus sem naredila), pa me je to tako izčrpalo, da je moj rekel, da naj raje neham, da enkrat že bo user posted image .In ker ni bilo user posted image , sem jaz rekla, da grem še enkrat naredit vse teste na drugo kliniko. In tako sem imela prejšnji mesec HSG(vse ok-stene gladke), sedaj pa klomifen. In če ne bo nič, v jeseni še laparo.Me je prav strah tega klomifena, ker sem nazadnje imela stranske učinke-utrujenost, bolečine, depresija. Ampak tokrat bom vztrajala do konca, pa če bom cele dneve v postelji.user posted image

(odgovor članu snežinka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
12.3.2008 20:49:52   
spelka12
vsem klomifenkam en lep pozdrav.
štumfek tebi pa čestitke za fižolčkov srček user posted image user posted image  pa obišči nas kaj na borbi.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.3.2008 21:47:10   
neela
inda - pozdravljena! Jaz pravim, da je 80% v glavi, zato se ti že prej 'naštelaj', da bo vse ok in da BOŠ DOBRE volje tiste dni. Pojdi zavestno dobre volje v te dneve, pa sem prepričana, da bo vsaj pol težav manjših. Potem vaju pa itak čaka lepši del user posted image ...user posted image user posted image user posted image . Držim pesti zate!!!!

spelka - welcome to you too! user posted image

nf - ooo.... toplice!??! Sem ti kar fouš za ta vajin oddih, čeprav so mi toplice vsakodnevno znane... Vsekakor boš poročala kako je bilo, kajne? Ampak, upam, da ne bosta kolesa preveč izrabila, ker morata vedva bolj kolesarit po postelji, kajne??? user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.3.2008 22:09:36   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lučka, jaz ti želim vse naj naj user posted image  Navijam zate!

Hvala. Jaz tudi navijam za tebe. user posted image   Pa veliko užitkov v toplicah. Jaz grem tudi čez vikend v toplice in to prav v Moravske user posted image  oz. v bližino. Gotovo pa se  bomo šli  tudi kaj kopat. Mamo vikend paket rojstnodnevno zabavo.

inda, lep pozdrav in dobrodošla v klubu. Želim ti, da vama sedaj pa le uspe iin se tudi ti tako izogneš lparoskopiji. Že navijam tudi za tebe. user posted image Ti je pa neela dobro svetovala in ta nasvet kar upoštevaj.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 12.3.2008 22:10:20 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 970
13.3.2008 11:02:17   
nf
O Lučka in Neela hvala za lepe želje! user posted image user posted image  Mislim, da se bomo imeli v prekmurju prav fajn, ane Lučka? user posted image  Seveda v torek , ko se vrnem, takoj prva stvar zjutraj poročam user posted image
Inda, se strinjam z Neelo, da je 80% stranskih učinkov v glavi. Kot si sama rekla, da si bila ful utrujena, depresivna, imela bolečine, jaz sem imela isto prvi mesec jemanja. Sploh nisem mogla držat oči narazen, tolk sem bila utrujena. Pa kr naprej sem se neki jokala, skratka čista depresija. Seveda sem krivila umetne hormone user posted image  Potem drugi mesec, ko sem se pa z jemanjem K sprijaznila, nisem imela pa skoraj nič stranskih učinkov. Čudno a? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.3.2008 11:07:44   
nf
Eno vprašanje. Predvčerajšnjem sem začela piti čaj krvomočnice. In si ga zdej vsakič zvečer skuham 2x, v katerega zvrnem 2 žlički čaja. Kako in koliko pa ve tega spijete? Da ne bom slučajno pretiravala z dozo in pognala drugo glavo al pa kej user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.3.2008 14:59:08   
lučka 25
nf, jaz sem nekje zasledila, da se krvomočnico pije 1x na dan po 2 dcl, v katerega zavreš 2 čajni žlički čaja in pustiš notri 5 minut, nato odcediš. Čaj potem piješ mlačnega, hladnega po požirkih in ne vsega na enkrat. Tako delam tudi jaz.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.3.2008 16:35:57   
nf
Hvala Lučka! Bomo probali še tako. Me prav zanima, če bo naslednji mesec kej bolj močna M.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 974
13.3.2008 17:00:25   
S1902
lučka 25,kar pogumno naprej, jaz sem bila na istem kot ti in mi je uspelo s klomifenom 2 ciklus in imava sedaj malo navihanko  staro 1 leto.
sedaj sem spet na K ker nimam redne M in še PCO.

tako da nam bo vsem enkrat uspelo ugledati user posted image ,user posted image

lp

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?