neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Meni pa laparo res smrdi, ampak res res res Ful me je strah bolnice, intubiranja, omamljanja, rezanja, brrrrr kr zmrazi me. ej nf, pa si me res nasmejala s temle... kaj misliš, da bo kot v filmu, da boš kot duhec na stropu gledala svoje telo, kaj delajo z njim??? Ti še jaz pojasnim, kako zgleda - tako kot je Reby rekla, je edino malce mučno čakanje, da te pridejo iskat v sobo (če si pa prva na vrsti pa ti je še to prihranjeno). Drugače pa se vse tako hitro dogaja, da sploh ne dojemaš. Ko prideš v operacijsko in se uležeš na op. mizo ti dajo neke rjuhce na noge . Takoj zatem dobiš pred obraz masko in ti v nekaj sekundah 'pade mrak na oči'. In tako lepo spančkaš dokler se ne zbudiš v pooperacijski sobi, kjer pa že sestre veselo čeblajo. Ko vidijo, da si prebujena in te vprašajo, če si ok - te zapeljejo nazaj v sobo, kjer te pa itak že nestrpno čakajo soborke, ki so na istem kot ti, tako da se lahko potožite druga drugi. Ne vem, mogoče sem tud jaz - tako kot Reby - imela srečo, da sem dobro prenašala zadeve. Čeprav sem bila tudi jaz prvič sprejeta v bolnico. Mogoče mi je bilo tudi zaradi tega lažje, ker sem imela dobre socimre in socimre iz sosednje sobe....smo ga ob pitju klistira še kar malo zažurale... ...mogoče tudi zaradi tega, ker jaz iz vseh stvari naredim hec in je tako lažje...kaj pa vem? waiting - kot je meni znano odstranitev pregrade glih ni dosti večje garancije, da zanosiš...pri Pušenjaku sem brala, da je to lahko predvsem problem pri donositvi in ne zanositvi. Jaz bolj stavim na laparo, ker ti ob tem posegu lahko po potrebi prešpikajo jajčnike ali 'popravijo' kakšne druge manjše nepravilnosti, ki bi lahko bile problem.
|