|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
17.3.2008 21:27:13   
Fargesia
Snežinkica draga, ja kaj pa test pravi?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
17.3.2008 21:30:26   
snežinka7
Ja prvi test sem naredila v sredo, ko bi že morala dobit M pa je bil negativen, danes pa sem kupila drugega pa se bojim, da bo enako pokazal. Ga bom pa vseeno pred spanjem, če ne pa jutri zaran naredila pred, ko bom šla  v Lj.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
17.3.2008 21:31:44   
Fargesia
zjutraj ga naredi! je več hormona notri. meni si ful sumljiva, še sploh ker v bistvu ni bilo prave M!

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
17.3.2008 21:35:34   
snežinka7
ja saj ga tudi bom zjutraj in to okrog 5 ure, ker če bo plus potem je moj rekel, da bo šel delat, drugače pa me bo moral peljati v LJ.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
17.3.2008 21:37:55   
Fargesia
držim pesti! sporoči!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1030
17.3.2008 21:43:46   
snežinka7
bom hvala, seveda pa upam na najboljše

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.3.2008 9:47:34   
nf
Uffff kakšne napete debate! user posted image  In in Snežinka, kaj test poreče? Navijam, da je bil pozitiven!
Witto, še tebi sem hotela napisat glede O. Čist možno je, da sploh ne čutiš nobenih bolečin. Če si delala kakšen O test, bi bolje vedela... Pa tudi če bi si merila bazalno temperaturo. Ja drugače pa tudi ni nujno, da je jajčna celica v foliklu...kdo bi vedel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.3.2008 9:58:18   
spelka12
mašika, nf in ostale klomifenke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsaki eno za srečo

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.3.2008 10:52:25   
nf
O hvala Špelka user posted image  Ta mesec sem pa dobila že tolko pikapok, da bi morala biti vsaj 2 user posted image  Špelka, a si že poklicala G? Kdaj imaš prvi pregled?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.3.2008 16:13:48   
neela
Joj punce ste ratale 'napete' - prav z velikimi očkami user posted image sem brala, ker čakam, da bo katera objavila magični user posted image . Torej snežinka - KAJ SE DOOOOGAAAAJJJAAAA????? Kaj ti ne veš, da smo punce firbčne?!?!?!?!

Maša - hvala za pohvale okol seznamčka...se trudim...user posted image Kako pa je s tabo? Kje v ciklusu si?

nf - pozdravljena nazaj - ti, uživačka user posted image , upam, da pri vama pade en luškan termalček, a? Si bla na kakšni masaži? Ja, meni je bilo res ful čudno po eni strani, ko sem včeraj vzela zadnjo tableto....no, bomo videli ali bomo vendarle dobili 'letnik 08' ali bo nov letnik....user posted image

waiting - držim pesti, da je ta tvoja 'čudnost' pomeni user posted image !!! user posted image user posted image user posted image
...
PENCA - kar veselo v akcijo, sajuser posted image user posted image user posted image je tud zdravilo...pa še najcenejši šport... user posted image

Arual - akcijaaaa..... Držim pesti in pošiljam eno veliko user posted image za boljši občutek....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.3.2008 16:37:41   
nf
Neela jaz bi kar še ta star letnik, so bolj zihr user posted image  Ej imela sva nek romantični vikend paket, kjer je bila vključena še ena romantična večerja čisto po prekmursko - do glavnega menija ti že okice ven izbuljijo od take količine hrane user posted image . Potem sva pa še dobila neko posebno termalno kopel s šampanjcem. Skratka totalna uživancija user posted image  Pa itak sva se kr naprej namakala v tisti njihovi črni vodi, ki naj bi tudi spodbujala plodnost... tko da ja termalček bode! user posted image  Kako si pa ti kej? Ti pa ta vikend oluviraš ane? Pa še glih podaljšan vikend, to bosta imela cajta za akcijo user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.3.2008 17:08:47   
Fargesia
Špelka, ful hvala!!!

Neela, zdaj naj bi bilo nekak konec tistih dni...sem celo imela neke bolečine ki bi lahko nakazovale O, ampak vseeno nič ne upam ta mesec, ker so mi rekli da brez pomoči medicine ne bo šlo...

Snežinkaaaaa, kje si?!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.3.2008 19:32:29   
neela
nf - mah, jaz bom tud z letnikom '09 zelo zadovoljna....samo da bo! Ej, imam eno vprašanje zate v zvezi z vajinim vikendom v toplicah - pa ti pošljem mail na zs. In ja, midva bova očitno barvala pirhe v postelji....user posted image user posted image user posted image

Maša - pa si ti čisto ziher, da tisti mesec ko ne jemlješ K nimaš O? Kaj imamo res tako 'lene' jajčnike, da reagirajo samo s kemijo???user posted image Sicer pa, kaj ni Štunfek zanosila ravno v mesecu, ko ni jemala K... user posted image ... al sem zamešala?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.3.2008 20:08:52   
Fargesia
Stunfek je zanosila v mesecu ko si je sama povečala dozo. men sta 2 G rekla (med njima ni moj G) da bom samo s kemijo lahko zanosila...danes me tak bolijo jajčniki da je kr hudo...noro...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.3.2008 21:40:32   
nf
Neela, videla sporočilce in te že čaka odgovor. Jah sej jaz bom tudi z letnikom 09 zadovoljna, z letnikom 10 bom pa že malo manj, ampak ajde. Še vseeno upam, da bo 08 user posted image
Maša ej pa sej če te bolijo jajčniki, potem se nekaj mora dogajati? A si delala kake O teste?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.3.2008 21:58:18   
Fargesia
ne nič...ker sem bla na off ta mesec...mi je pa slabo, pa jokala bi za vsako malenkost...kr neki no...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.3.2008 22:20:04   
spelka12
nf pregled imam 3.4. pol pa da vidim kaj je ratal iz tega.user posted image
maša sami dobri znaki, mogoče ti je pa uspelo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.3.2008 23:22:32   
Anonimen
Sem bila na UZ, videla sta se dva folikla 24mm.Eden je tik pred O. Kaj je možno, da so folikli tako veliki?

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.3.2008 6:39:51   
jenyj
Meni se je videl samo eden folikel velik 19 mm in je bilo isto rečeno, da bo počil še isti dan ali naslednji. Tako da mislim, da je to možno.
Drugače pa imam še vedno občutljive prsne bradavice tako, da upam, da je ratalo. V ponedeljek bo nekje 14 dni po ovulaciji in bom takrat delala test - verjetno bi že moral pokazati rezultat, če bi bila noseča?

Držite se!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.3.2008 7:11:31   
waiting
Neela hvala za pesti, so se kako dobrodosle user posted image
Drugace pa me skrbi, da je za vse te znake kriv samo ta mesec,
ker imajo povsem enake znake jenyi in masa82 in vse ne pricakujemo user posted image drug teden
kolikor je meni znano. Masa ti si pa tako prepricana da ni mogoce da si user posted image , samo jaz vem da nisem bila se nikoli
tako tecna, razen pred menstro user posted image
Ta bi bila dobra, da bodo drug teden 3 nove nosecke user posted image user posted image

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.3.2008 8:34:25   
Fargesia
jst ne vem kdaj naj bi prišla M, ker nisem na nobeni "drogi"...okol 1.aprila...user posted image

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.3.2008 8:35:03   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: inda1

Sem bila na UZ, videla sta se dva folikla 24mm.Eden je tik pred O. Kaj je možno, da so folikli tako veliki?

kateri dan pa si bila na UZ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.3.2008 9:06:52   
waiting
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

jst ne vem kdaj naj bi prišla M, ker nisem na nobeni "drogi"...okol 1.aprila...user posted image

Ah, najbolje bi blo ce jo sploh nebi blo vec letos
za vse nas punce tukej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
19.3.2008 9:38:56   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: waiting

IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Ah, najbolje bi blo ce jo sploh nebi blo vec letos
za vse nas punce tukej user posted image user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
19.3.2008 9:42:39   
nf
Maša, a nisi imela ti zelo švoh M ta mesec? Pa slabo ti je, pa jokala bi...pismo ej, meni si ti sumljiva user posted image  
Inda, jaz imam vedno čez 20mm velike folikle okoli 12. ali 13. dne. Ta mesec sem bila na UZ 12. dan in je bil en folikel velik 26mm, en pa 17mm. Naslednji dan je bila pa O.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?