|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
17.4.2008 14:20:10   
mesecnica
Elma - stisni ALT GR pa istočasno še na tipkovnici poišči dve pikici (pri meni je zgoraj - tam kjer je vprašaj) potem pa obe tipki spusti pa u pritisni...

Mesečnica

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
17.4.2008 14:21:15   
larisa
Ojla bejbe,

sem kar žalostna, ke vidim kako ste uživali na srečanju, jaz pa nisem mogla prit...user posted image  
No sej tud če bi imela avto nebi šlo, ker sem včeraj zjutraj kar naenkrat fasala hudo bolečino na levi strani-jajčnik in vse okrog in začela krvavet in ok sem mislila da je menstra, ampak bolečina se je kar stopnjevala in stopnjevala tako da sem šla na pol mrtva do ginekologa in itak da ni bila menstra, ampak imam vnetje jajčnikov in maternice, torej antibiotik in počitek. Boli pa kot user posted image ... 

Upam da bo res vsak mesec kako srečanje, ker si pa res želim da končno tudi jaz lahko pridem zraven. Če se boste pa tudi vmes kej menile (Meti, Itata,..) pa se priporočam, če javite, pa bi še jaz prišla kej v supernovo. 

Kaj pa moram narest da vidim tud jaz slikce user posted image ???

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
17.4.2008 14:23:43   
nizy

elma -nam so UZ za kolke naredili še v P ,so pa bili 2A ,tko ,da  mormo po treh mescih spet na kontrolo ...ampak se jo mogla zj sam a naročit na ponovni UZ. Raje jih mal poklič ,kr je ziher je ziher.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
17.4.2008 14:25:50   
nizy
larisa-upam ,da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
17.4.2008 14:26:34   
Janey
mateja sem malo pokukala vašega patrika in je pravi lepotecuser posted image naše dete ma tut skoraj vse iz h&m ampak nič razn majčk in bodijev brez zadrge tak da ne vem, če gre težko al ne. V zari sem se pa jaz tut nasračkala...sem kupla eno jopco od 3do6mesecev za zdaj, pa mu je že malička...tak res prav...da bo čez en mesec, ko bo  star premala. Ampak zdaj pa vse večje kupim in so mi ful všeč stvari. Sem parkrat zdaj kaj kupila namesto v HM v ZaRI.
mali še kar spi...ne morem verjet. Sma pobegnila od odzunaj ker je blo grdo, zdaj pa spet sonce sijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
17.4.2008 14:27:07   
nizy
aja ,jaz bi tut slikce user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
17.4.2008 14:28:48   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

aja ,jaz bi tut slikce user posted image

suziki pošlji mejl na zs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
17.4.2008 14:41:38   
ELMA

MÜLER ...Hvala mesecnica , user posted image user posted image user posted image pa mi je porataluser posted image

nizy se neboste mogli menda tri meseca imet široko povijanjeuser posted image user posted image

Larisa user posted image pozdravi se čim prej user posted image ...

Škoda da  vas ne poznam na sliki kjera je kjera .dolenjko pa , buči tebe tudi znam s RR .Dejte punce mal po imeni se nam prestavite ,da bomo vidile kjera je kjerauser posted image
kjera je prva v rdeči majci , druga mislim da je dolenjnka, tretja ima roza bluzco , četrta je spet v rdeči majci ima fotoaparat v roki ,peta v črni bluzci , pa šesta v bež
barvi , sedma v črtasti jopici , osma mislim da je buči če se ne motim , deveta spet roza majčka , deseta bela jopica ....Suzi mislim da si ti slikala user posted image  , a si sploh ti tudi kje na sliki...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
17.4.2008 14:51:26   
larisa
Ojla Nizy, a veš da sem danes zapustila tvoje mesto in g. Sitnega (beri Tratnjeka) in se prepisala k drugemu G. user posted image user posted image user posted image  In takoj problemi user posted image user posted image user posted image .  Zdej se pa ne bova več na CTG-ju srečale user posted image user posted image , ko boš ti ta četrtega naročila user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.4.2008 14:58:31   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

vsaj kak večer zdaj tud z dragim skupaj preživiva. sva bila že skor tujca. toliko, da sva se še srečala, kaj več pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole, midva tudi komaj kakšno minuto zase dobiva user posted image  Punce, kako je zdej kej z vašo joto? Pri nas je ni na jedilniku user posted image  ... nimam apetita user posted image

men ob vsej utrujenosti tud jota ne paše user posted image . moj user posted image hodi okoli ko en puran, pa se skoz pritožuje (kao prikrito), no ampak včeraj sva po dolgem času spet mal skuhala oz. sva velik kuhala joto user posted image user posted image user posted image in je pasalo, da joj.

< Sporočilo je popravil misar -- 17.4.2008 14:59:12 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.4.2008 15:02:56   
bamby
ella, sem tusi jaz potuhtala na to, da ji mleko očitno ne odgovarja user posted image . Ta Aptamil Comfort se mi je sprva zdel boljše, zdaj se mi zdi da je vse slabše user posted image . Bo treba res po Novoalac.

meti, saj meni se tudi zdi, da ji na videz nič ne manjka, pa tudi živahna je. Le tehtnica v ZD ne kaže lih po njihovih tabelah user posted image . Bi pa vseeno lahko Anaja malo več pojedla!

elma, če so bili kolki vredu niti ni toliko potrebno še enkrat pregledat, drugače pa pri treh mesecih.

larisa, user posted image  čimprej se pozdravi!

vrtnica, cool slikce!

suzi, hvala za slikce!

Pri nas pa že cel dan bijemo borbo user posted image . Po deseti uri sem jo komaj pripravila, da je jedla. OK, je pojedla 130, sam je čez eno uro ven bruhnila in se pokakcala user posted image . Sem jo mogla celo preoblečt. Ob 1h sva se spet lotili papcanja. Je sprva kazalo, da bo lepo jedla, pa se je po nekaj ml začela spet dret. Je pojedla le enih 60 user posted image . Zdaj spi in ji za jest ni mar user posted image , jaz sem pa že čist živčna user posted image . Bom šla res še po Novalac AC, pa da vidimo, če bo kaj boljše, ker jaz se ne grem več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.4.2008 15:06:05   
nizy
elma - saj sploh ne povijamo ,ker menda ni potrebe , je pa ponoven UZ samo preventiva .

larisa-  zakaj si nas zapustila user posted image ... sj smo fletni , no če boš ti še kakšnega naštimala ti kr  dj , pa spet k nam na preglede ,..... kaj veš lahk ,de se še srečava tam gor  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.4.2008 15:13:15   
Suzi*
elma, bo treba na srečanje prit, pa boš vse zvedla. user posted image user posted image user posted image

Me smo se prej tud obe preoblačle....je spet bruhala. user posted image  Zdej pa na bušiju spi tukaj pri meni na kavču. Mogoče je to zarad zobka, ki je na vidiku???? user posted image  Nasploh je danes nekaj jokcasta.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.4.2008 15:14:12   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: bamby
Pri nas pa že cel dan bijemo borbo user posted image . Po deseti uri sem jo komaj pripravila, da je jedla. OK, je pojedla 130, sam je čez eno uro ven bruhnila in se pokakcala user posted image . Sem jo mogla celo preoblečt. Ob 1h sva se spet lotili papcanja. Je sprva kazalo, da bo lepo jedla, pa se je po nekaj ml začela spet dret. Je pojedla le enih 60 user posted image . Zdaj spi in ji za jest ni mar user posted image , jaz sem pa že čist živčna user posted image . Bom šla res še po Novalac AC, pa da vidimo, če bo kaj boljše, ker jaz se ne grem več user posted image user posted image user posted image user posted image

bamby ma kaj mate res tako krizo, da se zganja že od začetka taka panika? mala zgleda prav lepo zalita v lička.saj naša princess tud ni debelinka, sam saj nima po kom bit.je lepo živahna, redno pridobiva na teži in jaz je ne mislim silit. pika. koliko pa pridobiva Anaja? v enem mesecu smo mi pridobili 700g in niti grama več pa so rekli, da je to ok.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.4.2008 15:15:28   
nizy
elma - ker tunto sm,  jaz sem napisala 2A , pa ni tko ,ampak  1B,  ne vem ,kaj mi ta 2a hodi po glavi user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.4.2008 15:18:03   
larisa
Bamby, sicer vem, da je lažje govort kot narest, ampak verjetno je tud nekaj na tem, da si ti ful živčna, ko se gresta hranit, ker že naprej pričakuješ kaj bo in potem mala to čuti in res manj poje user posted image . Opažam da naši user posted image  res ful čutijo in reagirajo na naše razpoloženje. Poskusi bit čimbolj na izi, sej dokler se redi je vredu, če se malo manj pa je tud vredu. Ne vem zakaj vsi pričakujejo in so tko srečni če so user posted image  debeluščki, kasneje bi pa radi da bi manj jedli in bili suhceni user posted image .

Nizy, sej ste fletni, ni kej rečt, ampak ste pa daaaaleč in ker imam PAP3 in CIIN3, me bojo mogli zdravit in bom mal bolj pogosto pri G. in mi je to, ker dojim res cel projekt hodit tja. Sej se pa kje drugje srečamo, ne?!user posted image

< Sporočilo je popravil larisa -- 17.4.2008 15:19:30 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.4.2008 15:30:18   
mami28
Elma, Zala ma kolke sicer 1A, vendar jo še vedno povijam široko. Mi je tud sestra na pregledu svetovala, pa vsaj nekaj je potem za držat v rokah user posted image Dokler še ni prevroče, bom še tko povijala. Sej niti ne vem, kako je pravilno povijanje na široko. Jst dam pampersko, pa eno tetra plenico in povijalno prek. 

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.4.2008 15:35:20   
pina-1
ojla.
midve sva z dolgega sprehoda. JE tako lepo sončko pri nas.

tistim, ki ste mi poslale mail, sem poslala slikice. Bamby edino tebi mi zavrača, pa ne vem zakaj.

Suzi a se je Žana od Ane nalezla bruhanja? Sta dečvici bili preveč časa skupaj včeraj. user posted image user posted image Midve mava sedaj novo taktiko in sicer jeva 5 minut, pa kupček, pa pol še ene 5 minut pa kupček in če prov hoče dobi še malo. Za enkrat pali, ker danes še ni bruhala.user posted image user posted image user posted image

Meti, sva danes kupčka podirali kot vidva z Janezkom in je super. Smo ga hitro podrli, tako da po novem, bomo tako prakticiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.4.2008 15:39:40   
bamby
Je prišel moj zdaj iz lekarne in pravi,da Novalaca AC nimajo in da ga po celi SLO ni user posted image , le nekje v Dobrempolju baje. Torej tu ga ne bom dobila user posted image user posted image user posted image . Imajo pa samo navadnega.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.4.2008 15:40:14   
pina-1
midve se pa samo še ponoči povijava ker so nam povijalke premajhne. pa saj ste vidle kaka je moja Ana.user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.4.2008 15:48:19   
pina-1
bamby si sigurna da ga nikje ni. Lahko jaz pogledam pri nas v lekarni ali po kakih trgovinah. Nekje sem ga vidla samo ne vem kje. Če ga najdem ti ga vzamem, pa pošljem? Mogoče guerina pride kaj v Idrijo čezvikend, pa ti ga prinese... Povej če si za.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.4.2008 15:51:59   
larisa
Bamby zakaj pa rabiš AC to je anti colic, a zaradi krčev? Poskusi navadnega najprej. user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.4.2008 16:00:34   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

elma, bo treba na srečanje prit, pa boš vse zvedla. user posted image user posted image user posted image

Me smo se prej tud obe preoblačle....je spet bruhala. user posted image  Zdej pa na bušiju spi tukaj pri meni na kavču. Mogoče je to zarad zobka, ki je na vidiku???? user posted image  Nasploh je danes nekaj jokcasta.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.4.2008 16:10:24   
bamby
pina, pa ga vzemi eno škatlo zaenkrat,da ga probamo. Če pride guerina domov, super, naj ga ona prinese, drugače ga mi boš pa poslala, a ne? Bom dala naslov.

larisa, točno zaradi krčev rabim. Anaja toliko grozno prdi in se zvija,da rabim nekaj takega. Aptamil Comfort ji očitno ne pomaga.

Zdaj je pojedla spet samo 70 user posted image . Je rekla mojmu v lekarni, da ni lačna, če ne je user posted image . Pa si je roke v usta tlačila in kričala zraven, jest pa ni hotla. Kako ne bo otrok lačen, če je cel dan pojedla samo 260 ml + zdaj še teh 70 user posted image user posted image user posted image . Mi je una baba mal tupa user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.4.2008 16:14:44   
mary_lou
Mislm a je luna al kva al tako vreme Tai je tecen k ....... sm na robu z zivci ze....**** nc mu ni vsec ne jest ne caja ne v narocju ne spat NIC on ne bi NIC

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?