Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:20:10
|
|
|
|
mesecnica
|
Elma - stisni ALT GR pa istočasno še na tipkovnici poišči dve pikici (pri meni je zgoraj - tam kjer je vprašaj) potem pa obe tipki spusti pa u pritisni...
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:21:15
|
|
|
|
larisa
|
Ojla bejbe, sem kar žalostna, ke vidim kako ste uživali na srečanju, jaz pa nisem mogla prit... No sej tud če bi imela avto nebi šlo, ker sem včeraj zjutraj kar naenkrat fasala hudo bolečino na levi strani-jajčnik in vse okrog in začela krvavet in ok sem mislila da je menstra, ampak bolečina se je kar stopnjevala in stopnjevala tako da sem šla na pol mrtva do ginekologa in itak da ni bila menstra, ampak imam vnetje jajčnikov in maternice, torej antibiotik in počitek. Boli pa kot ... Upam da bo res vsak mesec kako srečanje, ker si pa res želim da končno tudi jaz lahko pridem zraven. Če se boste pa tudi vmes kej menile (Meti, Itata,..) pa se priporočam, če javite, pa bi še jaz prišla kej v supernovo. Kaj pa moram narest da vidim tud jaz slikce ???
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:23:43
|
|
|
|
nizy
|
elma -nam so UZ za kolke naredili še v P ,so pa bili 2A ,tko ,da mormo po treh mescih spet na kontrolo ...ampak se jo mogla zj sam a naročit na ponovni UZ. Raje jih mal poklič ,kr je ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:25:50
|
|
|
|
nizy
|
larisa-upam ,da se čimprej pozdraviš
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:26:34
|
|
|
|
Janey
|
mateja sem malo pokukala vašega patrika in je pravi lepotec naše dete ma tut skoraj vse iz h&m ampak nič razn majčk in bodijev brez zadrge tak da ne vem, če gre težko al ne. V zari sem se pa jaz tut nasračkala...sem kupla eno jopco od 3do6mesecev za zdaj, pa mu je že malička...tak res prav...da bo čez en mesec, ko bo star premala. Ampak zdaj pa vse večje kupim in so mi ful všeč stvari. Sem parkrat zdaj kaj kupila namesto v HM v ZaRI. mali še kar spi...ne morem verjet. Sma pobegnila od odzunaj ker je blo grdo, zdaj pa spet sonce sije
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:27:07
|
|
|
|
nizy
|
aja ,jaz bi tut slikce
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:28:48
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy aja ,jaz bi tut slikce suziki pošlji mejl na zs
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:41:38
|
|
|
|
ELMA
|
MÜLER ...Hvala mesecnica , pa mi je poratal nizy se neboste mogli menda tri meseca imet široko povijanje Larisa pozdravi se čim prej ... Škoda da vas ne poznam na sliki kjera je kjera .dolenjko pa , buči tebe tudi znam s RR .Dejte punce mal po imeni se nam prestavite ,da bomo vidile kjera je kjera kjera je prva v rdeči majci , druga mislim da je dolenjnka, tretja ima roza bluzco , četrta je spet v rdeči majci ima fotoaparat v roki ,peta v črni bluzci , pa šesta v bež barvi , sedma v črtasti jopici , osma mislim da je buči če se ne motim , deveta spet roza majčka , deseta bela jopica ....Suzi mislim da si ti slikala , a si sploh ti tudi kje na sliki...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:51:26
|
|
|
|
larisa
|
Ojla Nizy, a veš da sem danes zapustila tvoje mesto in g. Sitnega (beri Tratnjeka) in se prepisala k drugemu G. In takoj problemi . Zdej se pa ne bova več na CTG-ju srečale , ko boš ti ta četrtega naročila
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 14:58:31
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu vsaj kak večer zdaj tud z dragim skupaj preživiva. sva bila že skor tujca. toliko, da sva se še srečala, kaj več pa ne Se podpišem pod tole, midva tudi komaj kakšno minuto zase dobiva Punce, kako je zdej kej z vašo joto? Pri nas je ni na jedilniku ... nimam apetita men ob vsej utrujenosti tud jota ne paše . moj hodi okoli ko en puran, pa se skoz pritožuje (kao prikrito), no ampak včeraj sva po dolgem času spet mal skuhala oz. sva velik kuhala joto in je pasalo, da joj.
< Sporočilo je popravil misar -- 17.4.2008 14:59:12 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:02:56
|
|
|
|
bamby
|
ella, sem tusi jaz potuhtala na to, da ji mleko očitno ne odgovarja . Ta Aptamil Comfort se mi je sprva zdel boljše, zdaj se mi zdi da je vse slabše . Bo treba res po Novoalac. meti, saj meni se tudi zdi, da ji na videz nič ne manjka, pa tudi živahna je. Le tehtnica v ZD ne kaže lih po njihovih tabelah . Bi pa vseeno lahko Anaja malo več pojedla! elma, če so bili kolki vredu niti ni toliko potrebno še enkrat pregledat, drugače pa pri treh mesecih. larisa, čimprej se pozdravi! vrtnica, cool slikce! suzi, hvala za slikce! Pri nas pa že cel dan bijemo borbo . Po deseti uri sem jo komaj pripravila, da je jedla. OK, je pojedla 130, sam je čez eno uro ven bruhnila in se pokakcala . Sem jo mogla celo preoblečt. Ob 1h sva se spet lotili papcanja. Je sprva kazalo, da bo lepo jedla, pa se je po nekaj ml začela spet dret. Je pojedla le enih 60 . Zdaj spi in ji za jest ni mar , jaz sem pa že čist živčna . Bom šla res še po Novalac AC, pa da vidimo, če bo kaj boljše, ker jaz se ne grem več
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:06:05
|
|
|
|
nizy
|
elma - saj sploh ne povijamo ,ker menda ni potrebe , je pa ponoven UZ samo preventiva . larisa- zakaj si nas zapustila ... sj smo fletni , no če boš ti še kakšnega naštimala ti kr dj , pa spet k nam na preglede ,..... kaj veš lahk ,de se še srečava tam gor
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:13:15
|
|
|
|
Suzi*
|
elma, bo treba na srečanje prit, pa boš vse zvedla. Me smo se prej tud obe preoblačle....je spet bruhala. Zdej pa na bušiju spi tukaj pri meni na kavču. Mogoče je to zarad zobka, ki je na vidiku???? Nasploh je danes nekaj jokcasta.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:14:12
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Pri nas pa že cel dan bijemo borbo . Po deseti uri sem jo komaj pripravila, da je jedla. OK, je pojedla 130, sam je čez eno uro ven bruhnila in se pokakcala . Sem jo mogla celo preoblečt. Ob 1h sva se spet lotili papcanja. Je sprva kazalo, da bo lepo jedla, pa se je po nekaj ml začela spet dret. Je pojedla le enih 60 . Zdaj spi in ji za jest ni mar , jaz sem pa že čist živčna . Bom šla res še po Novalac AC, pa da vidimo, če bo kaj boljše, ker jaz se ne grem več bamby ma kaj mate res tako krizo, da se zganja že od začetka taka panika? mala zgleda prav lepo zalita v lička.saj naša princess tud ni debelinka, sam saj nima po kom bit.je lepo živahna, redno pridobiva na teži in jaz je ne mislim silit. pika. koliko pa pridobiva Anaja? v enem mesecu smo mi pridobili 700g in niti grama več pa so rekli, da je to ok.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:15:28
|
|
|
|
nizy
|
elma - ker tunto sm, jaz sem napisala 2A , pa ni tko ,ampak 1B, ne vem ,kaj mi ta 2a hodi po glavi
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:18:03
|
|
|
|
larisa
|
Bamby, sicer vem, da je lažje govort kot narest, ampak verjetno je tud nekaj na tem, da si ti ful živčna, ko se gresta hranit, ker že naprej pričakuješ kaj bo in potem mala to čuti in res manj poje . Opažam da naši res ful čutijo in reagirajo na naše razpoloženje. Poskusi bit čimbolj na izi, sej dokler se redi je vredu, če se malo manj pa je tud vredu. Ne vem zakaj vsi pričakujejo in so tko srečni če so debeluščki, kasneje bi pa radi da bi manj jedli in bili suhceni . Nizy, sej ste fletni, ni kej rečt, ampak ste pa daaaaleč in ker imam PAP3 in CIIN3, me bojo mogli zdravit in bom mal bolj pogosto pri G. in mi je to, ker dojim res cel projekt hodit tja. Sej se pa kje drugje srečamo, ne?!
< Sporočilo je popravil larisa -- 17.4.2008 15:19:30 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:30:18
|
|
|
|
mami28
|
Elma, Zala ma kolke sicer 1A, vendar jo še vedno povijam široko. Mi je tud sestra na pregledu svetovala, pa vsaj nekaj je potem za držat v rokah Dokler še ni prevroče, bom še tko povijala. Sej niti ne vem, kako je pravilno povijanje na široko. Jst dam pampersko, pa eno tetra plenico in povijalno prek.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:35:20
|
|
|
|
pina-1
|
ojla. midve sva z dolgega sprehoda. JE tako lepo sončko pri nas. tistim, ki ste mi poslale mail, sem poslala slikice. Bamby edino tebi mi zavrača, pa ne vem zakaj. Suzi a se je Žana od Ane nalezla bruhanja? Sta dečvici bili preveč časa skupaj včeraj. Midve mava sedaj novo taktiko in sicer jeva 5 minut, pa kupček, pa pol še ene 5 minut pa kupček in če prov hoče dobi še malo. Za enkrat pali, ker danes še ni bruhala. Meti, sva danes kupčka podirali kot vidva z Janezkom in je super. Smo ga hitro podrli, tako da po novem, bomo tako prakticirali
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:39:40
|
|
|
|
bamby
|
Je prišel moj zdaj iz lekarne in pravi,da Novalaca AC nimajo in da ga po celi SLO ni , le nekje v Dobrempolju baje. Torej tu ga ne bom dobila . Imajo pa samo navadnega.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:40:14
|
|
|
|
pina-1
|
midve se pa samo še ponoči povijava ker so nam povijalke premajhne. pa saj ste vidle kaka je moja Ana.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:48:19
|
|
|
|
pina-1
|
bamby si sigurna da ga nikje ni. Lahko jaz pogledam pri nas v lekarni ali po kakih trgovinah. Nekje sem ga vidla samo ne vem kje. Če ga najdem ti ga vzamem, pa pošljem? Mogoče guerina pride kaj v Idrijo čezvikend, pa ti ga prinese... Povej če si za.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 15:51:59
|
|
|
|
larisa
|
Bamby zakaj pa rabiš AC to je anti colic, a zaradi krčev? Poskusi navadnega najprej.
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 16:00:34
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* elma, bo treba na srečanje prit, pa boš vse zvedla. Me smo se prej tud obe preoblačle....je spet bruhala. Zdej pa na bušiju spi tukaj pri meni na kavču. Mogoče je to zarad zobka, ki je na vidiku???? Nasploh je danes nekaj jokcasta.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 16:10:24
|
|
|
|
bamby
|
pina, pa ga vzemi eno škatlo zaenkrat,da ga probamo. Če pride guerina domov, super, naj ga ona prinese, drugače ga mi boš pa poslala, a ne? Bom dala naslov. larisa, točno zaradi krčev rabim. Anaja toliko grozno prdi in se zvija,da rabim nekaj takega. Aptamil Comfort ji očitno ne pomaga. Zdaj je pojedla spet samo 70 . Je rekla mojmu v lekarni, da ni lačna, če ne je . Pa si je roke v usta tlačila in kričala zraven, jest pa ni hotla. Kako ne bo otrok lačen, če je cel dan pojedla samo 260 ml + zdaj še teh 70 . Mi je una baba mal tupa !!!!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 17.4.2008 16:14:44
|
|
|
|
mary_lou
|
Mislm a je luna al kva al tako vreme Tai je tecen k ....... sm na robu z zivci ze....**** nc mu ni vsec ne jest ne caja ne v narocju ne spat NIC on ne bi NIC
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?