|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
22.4.2008 10:59:52   
dolenjka
Mah to vreme je pa letos po dolgem času res čist aprilsko user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
22.4.2008 11:10:37   
mesecnica
Suzi - ti kar pejt ven user posted image . Jaz bi šla tud, ampak ne boš verjela - imam spet voziček v avtu od mojega...user posted image

Drugače pa smo pri nas v redu. Mala spi od cca. 21-ih do cca. 1 ali 2 pa potem pojemo in preoblečemo in gremo spet spat do 5 ali 6 in ponovimo vajo in potem spet do 9 ali 10. Sem kar zadovoljna s tem ritmom.

Bamby - user posted image user posted image user posted image - da ni alergija. Upam, da bo sedaj boljše z Anajo.

Uhhh-sirena...

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
22.4.2008 11:16:34   
nizy
suzi- naša ja vsak večer pokonc , s tem da ne joka ampak bi se ona takrat crkljala user posted image  user posted image

pina- vv kbem kaj preživljaš , pri nas je ista fora ,.....pa še 3user posted image mam ,... včasih je tko grozn , da bi najraje zbežala za par dni nekam na samo user posted image ,... se pa naša dvoletnica obnaša tko kot Mia in sem se navadla ,da jo kar ignoriram , ...pa ne vem kako se jim ljubi za vsako stvar brezveze  dret pa cmert ,... men  živčke kravžljatuser posted image , ...... no ja upam da bojo to čimprej prerasle user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
22.4.2008 11:17:10   
nizy
evo mi je že naša par črk not vrgla

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
22.4.2008 11:17:30   
mary_lou
Tai je v 24 urah  pojedu 90 ml, sploh ne vem vec kaj nej. Nisem nc spala sam jokala zraven njega k je joku da je lacen. Punce ki ste na flaskah kok flask mate v obtoku? 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
22.4.2008 11:20:28   
dolenjka
Naša se je pa danes vodne postelje naveličala po 1 uri user posted image  Scrkljanka user posted image  No, zdaj v košku nadaljuje user posted image

Men se pa zdi, da so se mi zize spet lepo nafilale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A mislite da lahko škodi, ker sem naenkrat začela tko v hrib hodit (res mal večji klanc, pa voziček rinem in imam kar tempo) user posted image  Sam to pa na proizvodnjo mlekarn že ne bi smel negativno vplivat, ali pač user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
22.4.2008 11:21:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Tai je v 24 urah  pojedu 90 ml, sploh ne vem vec kaj nej. Nisem nc spala sam jokala zraven njega k je joku da je lacen. Punce ki ste na flaskah kok flask mate v obtoku? 

O fa*, ne vem kako bi ti pomagala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
22.4.2008 11:23:30   
nizy
dolenjka - na mlekarne to ne vpliva , na kaj druzga pa že user posted image  user posted image

evo naša se dere,ker ji nisem dovolila tvojo pando gledat kako skače user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
22.4.2008 11:30:33   
mesecnica
mary lou - kaj pa če probaš z brizgo?

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
22.4.2008 11:34:48   
nizy
mary lou-  mogoče mu ne paše mleko ,ki ga imaš ,probaj zamenjat , ker to je absolutno premalo. A pa vročine nima ,ali kakšnih drugih znakov ,da bi bil bolan '???? če ne se pa pejta mal  zdravniku pokazat , da ne dehidrira .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
22.4.2008 11:35:07   
Janey
mary lou mi mamo ene 6 flašk in jaka hvala bogu nič ne komplicira glede cuclja na teh flaškah. Sicer na druge cuclje bolj tak pije, ampak pije pa. Mamo mamoveflaške. Poskusi še s kapalko...vem na gre počasi, ampak tak mu diekt v usta stinneš. dobiš jih v lekarni...al pa poklič patronažno pa naj ti jih prinese. Če ne pa poskusi malo po žlički...bolše kot nič. Držim pesti da bo čimprej steklo.

Jaz bom pa dobila živčni zlom danes....neki nezemljani so mi odpeljali mojga jakca in mi pustili tega kričača. Kaj si nor...eno uro se je tako drl. Sma šla ven, pa se je še bolj drl...so naju po ulici gledali kot da ga ubijam. Potem sma prišla domov je spet kričal. Sma se previla je še bolj kričal..ko če ma kolike se edino na previjalni ko je nagec pomiri, sem mu naredla za jest je pojedel in dalje kričal. Zdaj mu je pomoje glasa zmanjkalo...leži na kavču in gleda v strop. Jaz se pa moram pomirit. UF......pomoje se navadiš, ampak to je pa zdaj prvič blo. Sej ne veš kaj bi...pa ko veš da mu najbrž nič ne manjka. Joj...pa še jedla sem samo jogurt ob 8ih in lubek pride komaj ob pol 4...bom umrla. Upam da bo mali za kako urco začumal.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
22.4.2008 11:36:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dolenjka - na mlekarne to ne vpliva , na kaj druzga pa že user posted image  user posted image

evo naša se dere,ker ji nisem dovolila tvojo pando gledat kako skače user posted image user posted image

Ja, sej kje drugje se pa hvalabogu pozna user posted image  user posted image  user posted image

Pa pust otroku pando gledat, kaka teroristka pa si user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
22.4.2008 11:36:36   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Naša se je pa danes vodne postelje naveličala po 1 uri user posted image  Scrkljanka user posted image  No, zdaj v košku nadaljuje user posted image

Men se pa zdi, da so se mi zize spet lepo nafilale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A mislite da lahko škodi, ker sem naenkrat začela tko v hrib hodit (res mal večji klanc, pa voziček rinem in imam kar tempo) user posted image  Sam to pa na proizvodnjo mlekarn že ne bi smel negativno vplivat, ali pač user posted image

Gibanje ziher ne vpliva na količino mleka. Ne skrbi...evo spet sirenauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
22.4.2008 11:38:33   
dolenjka
Bošček mali user posted image

Naša se pa včeraj po kopanju ni nič jokala user posted image  user posted image  user posted image  Ta naša nova čudežna brisača je res čudežna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
22.4.2008 11:42:04   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

dej mu magari probej po žlički dat, vsaj tok da neki poje user posted image sam vem, da bo treba flačko še zalaufat. Probej mal cucelj mečkat po rokah user posted image mogoče se bo pa kej vnesu potem user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
22.4.2008 11:45:37   
dolenjka
Mary_lou, daj k pediatru pokliči, če imajo kak pameten nasvet user posted image  Sej verjetn ne boš nič novga slišala, sam vseen probi user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
22.4.2008 11:51:10   
Suzi*
Mary_lou, to pa je en velik user posted image . Probaj s tisto "brizgo" ki je pri otročkih sirupih priložena. Mi mamo Daleron. In naš 3letnik bi skos po tem pil tud sok. user posted image user posted image user posted image  Mu pa lahko ti stiskaš v usta. Al pa po žlički. Maša tamala včasih spije tud kakšen čajček po žlički in ji kar gre goltanje. upam, da kmal kej zagrabi.

Janey, če se dere, pa nič ne pomaga, itak nimaš kej. Če se dere tud ko ga nosiš, ga komot odložiš. Dej ga na off v glavi, odnesi ga v sobo, zapri vrata, pa si ti vsaj normalen obrok privošči. Sem grozna mami , a ne?? user posted image

Nizy, Pina, mi imamo tud enga 3-letnega trmastega falota, ki mi zelo uspešno kravžlja živce. tako močno, da ga tud včasih ne morem ignorirat in mi živc poči. Vem, da to ni ok, sam kaj čem. user posted image  Nizy, naša bi se tud cartala zvečer, pa okol gledala, pa se nosila, sam tega užitka ji pa zdej ne dam več. user posted image  Ma, da spi.

Mesecnica, pa kako, spet ti je odpeljal voziček??user posted image user posted image  Pa je včeraj tako obljubil, da ti ga bo ven dajal, da boš lahko kam šla. user posted image  Naša je itak zdej zadrnjohala v lupinci sama. Mah, čist en čuden ritem si je spet danes ubodla. user posted image  Včeraj sem pa probala s kopanjem začet pol ure po dojenju, je celo pol zaspala, ampak samo za eno uro in pol ko se je najedla, ni hotla nazaj zaspat, kljub temu, da smo se dojile kao ponoči v temi in tišini. user posted image   Help, jaz rabim navodila za uporabo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
22.4.2008 12:15:24   
mesecnica
Suzi - user posted image user posted image user posted image  - si me pa nasmejala z navodili za uporabo. Veš včeraj sva šla proti večeru na sprehod s tamalo in je seveda potem voziček spet v avto porinil - jaz sem šla pa s tamalo v stanovanje...in je tako ostalo...user posted image  Ah - saj vreme je pa res full čudno...enkrat tema drugič sonce...

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
22.4.2008 12:16:01   
Februarka08
Mary_lou jaz bi ti tud svetovala da pokliči pediatra, še prej bi pa probala vsaj po brizgalki... Tako jaz dajem naše kapljice proti krčem in jih pomalca da je vesele.user posted image Upam da vam čimprej rata.
Si sploh ne predstavljam kako more bit to zaj...user posted image Naša hvala bogu prime vsak cucelj in vsako dudo.

Kaj vam danes kaj diši po kuhinji? Jaz imam za mojega piščanca v omaki (še ne vem kateri), zame je piščanec kuhan z zelenjavo, zraven bo pa polenta in solata.

Aja, od katerega meseca naprej se začne uporabljati cucelj št. 2? Če katera ve...
Pridno kuhajte...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
22.4.2008 12:28:39   
buči
februarka, avent ima 1 do konca prvega meseca, 2 do konca 3meseca, 3 pa potem. Nuk ima 1 od 0-6, 2 pa od 6-12, 3 od 12 dalje; za ostale ne vem

mary_lou, jaz bi tudi poklicala pediatra. Mi imamo 3 flaške, cuclje menjam na 2 meseca oz. kakšne teden manj

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
22.4.2008 12:43:46   
Februarka08
Buči, hvala.user posted image
Potem bi ji jest že lahko dala 2-jko, kajne (Avent)?

Grem naprej kuhat, mala mi je pa v zibki zaspala.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
22.4.2008 12:53:03   
Janey
Jau...mali nezemljan je zaspaluser posted image user posted image sem ga končo pomirila se mi je 20 minut smejal, sma se malo pocartala in oba očke zaprla...jaz sem že budna, mali pa še kar spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem navajena bit doma. Upam da se to vreme čimpre porihta. Zdaj sicer se tu nek sonček kaže, bomo videli kak bo ko se bauc zbudi.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
22.4.2008 13:01:55   
buči
Februarka, preveri, če sem ti prav povedala. Ampak je bila pa kolegica že čisto panična, ker ji mala kar naenkrat ni hotela izčrpanega mleka pit po steklenički. Je pa pupa stara 5 mesec, ona je pa imela še Avent 1. Zamenaj, in evo, spet pije. user posted image  Ona je bila pa prepričana, da se je mala odločila, da ne mara flaške. JA, ja, smešni so tile naši.

Janey, upam, da se vsaj vreme izboljša. Potem nam je vsem lažje. Enga lubčka za Jakca, upam, da se bo preselil nazaj na zemljo! user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
22.4.2008 13:41:38   
Suzi*
Naša tamala je pa danes kokr da je liter kofeta spila. Ona kr ne bi nič spala. user posted image  Mal zadrema vsake tolk. Mislim da je od sedmih zjutrej spala 2x po pol ure. user posted image  je pa sitna za znoret.
nč, grem jo dat spet na zizo, pa gremo ven, drgač se mi bo zmešalo tle noter.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
22.4.2008 14:04:59   
buči
Mery_lou je s Taiem pri zdravniku, čaka na izvide iz laboratorija. Držimo pesti, da bo vse ok.

Bamby, a je stanje kaj boljše?

Jaz sem pa 1,5 ure pakirala za Aljaža. Kot da gre za cel mesec. No, danes sem še cool, mislim pa, da mi jutri kar malo hudo, ko bodo šli. Saj me v bistvu ne skrbi preveč, samo da bo cel nazaj prišel! Kaj bodo pa delali, pa tako bolje da ne vidim. Brisanje nosu, rite ... To bo cela panika. Pa sigurno bo pozabil, da mora lula! Samo, da se mi ne prehladi v mehur! Sicer adijo prvomanjske počitnice!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!