Suzi*
|
Mary_lou, to pa je en velik . Probaj s tisto "brizgo" ki je pri otročkih sirupih priložena. Mi mamo Daleron. In naš 3letnik bi skos po tem pil tud sok. Mu pa lahko ti stiskaš v usta. Al pa po žlički. Maša tamala včasih spije tud kakšen čajček po žlički in ji kar gre goltanje. upam, da kmal kej zagrabi. Janey, če se dere, pa nič ne pomaga, itak nimaš kej. Če se dere tud ko ga nosiš, ga komot odložiš. Dej ga na off v glavi, odnesi ga v sobo, zapri vrata, pa si ti vsaj normalen obrok privošči. Sem grozna mami , a ne?? Nizy, Pina, mi imamo tud enga 3-letnega trmastega falota, ki mi zelo uspešno kravžlja živce. tako močno, da ga tud včasih ne morem ignorirat in mi živc poči. Vem, da to ni ok, sam kaj čem. Nizy, naša bi se tud cartala zvečer, pa okol gledala, pa se nosila, sam tega užitka ji pa zdej ne dam več. Ma, da spi. Mesecnica, pa kako, spet ti je odpeljal voziček?? Pa je včeraj tako obljubil, da ti ga bo ven dajal, da boš lahko kam šla. Naša je itak zdej zadrnjohala v lupinci sama. Mah, čist en čuden ritem si je spet danes ubodla. Včeraj sem pa probala s kopanjem začet pol ure po dojenju, je celo pol zaspala, ampak samo za eno uro in pol ko se je najedla, ni hotla nazaj zaspat, kljub temu, da smo se dojile kao ponoči v temi in tišini. Help, jaz rabim navodila za uporabo.