MetiLu
|
Midva sva se pa potepala, sva bila pri mojih starih starših zdele se malo zabava pod igralnimi loki, upam, da bo še malo potrpel, da grem za kopanje pripravit. Dones sva spet sama, moj dela do 23.ih Dolenjka draga , sej se bosta zmenila. Prosim samo ne razmišljaj o kakšnem odhodu v Bruselj, ker ločeni starši za Taro res niso boljša rešitev!! Verjemi mi, ker sem hči ločenih staršev, pa mi je bilo zaradi tega v življenju precej težko ... večkrat slabše kot boljše Probajata se v miru pomenit, malo živce pohladit, pa bo. Pa če sem malo žleht, se z Bamby in Ello strinjam Vem da je najlažje govorit, samo se vsaka od nas znajde v težki situaciji, ker roko na srce, materinstvo je najtežja stvar, ki nas je v življenju doletela, za to smo se odločile in vse prav z največjim veseljem in z lahkim srcem opravljamo vse naloge ki so nam dane, da poskrbimo za naše male prince in princeske. In zakaj? Zato ker smo tega sposobne!!! Pa še marsikaj zraven. Včasih pol film poč, samo ne obupat, pa ne se preveč nad dedcom znašat, ker pol si slabe volje in znervirana, to pa za carico res ni fajn. Če pa rabiš kakšen oreng čvek, pa možgane na off, pa veš kje sem doma Bom nehala pametovat, mali se je naveličal banane