MetiLu
|
Dan punce Takoj ko sem omenila, da smo najbrž ujeli nočni ritem, se je le ta sesul Dones ponoč je bilo spet kr neki... zaspal je ob pol desetih, pa je bilo treba že ob 00.15 jest, pol je spal do 3.15 in spet malca, no in potem ne kupčka podret, pol pa tako stoka, ko en 80-letnik, ki gre po enem tednu srat pol se je zbudil in smo bedeli do šestih in potem je zaspal na atiju, ki ga je po pol urce dremanja dal spat med naju in smo drnjohali do devetih, ko je spet začel stokat. Zbudi se zaradi napenjanja, ne pa zato ker bi bila že huda lakota, samo pol mu itak jošk pomaga, da se sprdi in pokaka No v glavnem, dones smo bolj švoh spal... Si bova pa z mojim dones po dolgem času privoščila frizerja Ob dveh smo naročeni, tako da bom mulčka zbudila ob enih (če se ne bo že sam), da ga uštimam, pofutram in pol šibamo. Ati bo šel najprej na en sprehod, da bodo mami zrihtali, pol bo pa menjava, ko bo že čas za papcat Upam, da nam rata brez kakšnega posebnega kričanja Dan je pa res lep, lih za vozičkat Suzi, ja naš poba je že kar precej zrastu. Naj še povem, da se nohtek zelo izboljšuje. Ni več gnojen. Nosek pa jaz pucam s kosmom vate, ki ga zrolam v svaljk in fajn namočim z fiziološko, pol mu pa s tem zavrtim po nosnici in se kar ok spuca. Sploh ker potem malo pokiha in tavelike kose kar sam ven vrže Mi grejo pa ti mozoljčki čedalje bolj na živce. Pa spet imamo uček gnojen, tako da veselo kuham kamilice in mu ga izpiram. Sem šele zdej dojela, da mu moraš uček kar malo zalit s kamilicami, jaz sem mu prej zmeraj z zelo ožeto vatko pucala, ni čudn, da ni nič pomagalo... Upam, da se nam pocajta, da ne bomo kakšnih kapljic dobili v sredo. Buči, ti bom drug mail poslala. Včasih mi z določenih naslovov noče dostaviti pošte, pa ne vem zakaj Izkoristite lep dan