Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Moja sožalje. Sedim pred računalnikom in jokam kot dež. Ne morem verjeti, da je življenje res tako kruto, da nam najprej podari nekaj najlepšega in potem odvzame. Staršema,bratcu in sestrici želim, da bi bolečina s časom postala manjša in da se bo življenje vrnilo v normalne tirnice... Naj se vam zlomljena srčka zacelijo.
Sem pa prepričana, da vas mali čuva in da se boste nekoč zopet srečali z njo.
V mislih sem z vami.
rekam Vam iskreno sožalje. Vem, da je bolečina prehuda in da Vam ne moremo pomagati drugasče kot le z besedo, a vendar vedite, da vas vaša pikica sremlja tam od zgoraj in da se bo tudi vaši družinici nasmehnila sreča, ki vam jo bo poslal vaš mali angelček.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?