Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Se križajo mnenja glede tega in potem si ves zmeden, kaj je prav in kaj ne.

čisto nič ne pomagam. pač bo treba skenslat določene stvari in se malo bolj pazit, ampak še veliko punc je na slabšem kot jaz (recimo ležijo po bolnicah in čakajo na PDP). bom počakala na tisti dolgi test drug teden, potem se bom pa spet naprej ukvarjala s tem problemom. še dobro, da je nosečniški diabetes (če se tako izkaže še drug teden) prišel tako pozno, nekatere ga dobijo že veliko prej. sigurno je pa itak vsaka stvar za nekaj dobra, recimo da s to dietno prehrano ne bom več nabrala veliko kg do konca
. pa itak bo ta dietna hrana sigurno bolj zdrava kot moje vsakodnevne čokoladice!
hvala vsem so
(saj veste, nosečniško nihanje razpoloženja) vam bom pa spet malo pojamrala!
Žeja, žeja, žeja
še posteljo in ostale drobnarije odpeljal v novo stanovanje. Potem se pa tam začne nova akcija - pucanje, sestavljanje omar, pospravljanje stvari v omare....bo še pester vikend. Sem si v ponedeljek kar dopust vzela, da si malo spočijem
Dobro jutro!Didlinaa ravnokar sem si postregla s tvojo kavico
za enkrat sem na +8 - no če ni šla še kakšna kila gor. Pa sm jo vprašala kdaj me bo kej na cukr test poslala in je rekla, da lme sicer lahko zdej, čeprav vidi, da mam glukozo ok. Tko, da sm jo kr sama prosila, da me da na test, drugače ne vem, če bi me sploh poslala
komi čakam, da vidim tole majhno bitjece, ki se mi kobaca v trebuhu