Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
JA bravo nas bejbe za drugi del! Sam eno pripombo pa mam oziroma neki ne razumem - zakaj na vsaki strani dodajamo seznam? Ker tako bomo PREHITRO na junijčice-3. del pa nas bo moderator dol vrgu...
Prrrvaaa danes! Sicer že od 6h pokonci, žal ne po svoji želji . No, vsaj vročine nimamo več tako visoke. Samo toliko, da vam zaželim dobro jutro pa fajn čvek, ki se ga najverjetneje ne bom uspela udeleževat, ker sva z bolnim mulčkom sama doma, bom pa z velikim veseljem brala cca 20 strani, ki jih boste načvekale zvečer ..
uživajte!!! aja pa še to me zanima, če vam hormončicam tudi paše gledat pocukrane ljubezenske filme? Umazan ples sem v 1. videla najmanj 10x- zgodnje učenje angleščine ...
Mislim, da se nimata kaj preveč za bati, da bo veliko čvekanja, ker je vikend in se pozna da nas je bolj malo na rr.
Pocukrane filme pa tud jaz rada gledam. Sem imela včasih ene par filmov, katere sem gledala vsaj 15 krat ,,sedaj pa kakšno komedijo pogledam, redkokdaj me prime za kakšen triler, kaj drugega pa ne.
komaj sem vas najdla. Sem rabila, da mi je potegnilo, da smo na drugem delu . Pri nas je sonček in bom se kar spravila malo ven po požreti milki bi se spodobilo Jaz se hvalabogu ne ubadam z velikostjo vozičkov, ker midva oba imava VW passata karavana in verjetno bo šel vsak voziček not. Je pa res, da ima tašča VW polota- in obup. Prtljažnik je ful majhen. Saj se skoz jezi ko nič notri ne spravi Didlina- super seznam Lepo se imejte punce in uživajte
jutro; sem šele dobro vstala-sem zvečer gledala eno kao grozljivko od vesoljčkov in sem šla spat šele ob enih.
joj, hrana, hrana in še enkrat hrana- meni se zdi da kar narazen lezem, na vagi sicer ni nobenih sprememb. Včeraj sem ugotovila, da se mi je blazno trebuh povečal (obseg mam 93 cm).
Dones gremo na sejem Turizem in prosti čas za opremo za v kemp pogledat.
Am...a ima katera izkušnje s potovanjem s kamperjem in dvomesečnim dojenčkom? Recimo, da nebi šli dlje od Splita (da ne bo kakšna tropska vročina kontraargument )
Mi bomo letos šli na morje v vsakem primeru,ker starejši sin obožuje vodo.Ponavadi smo hodili 10.julija,letos bomo pa mal načrt spemenili in bomo šli okoli 10.avgusta.Mi je pa sodelavka povedala,ki je rodila 23.junija lani,da so šli konec avgusta na Rab(trajekt),otrok je bil star dobra dva meseca in,da je bilo brez problemov.Po mojem,če bote vi šli na tak način,kot si napisala in,če boš čim manj komplicirala,da bo vse šlo.Ti mali potniki so ponavadi kr trpežni.Morje bo tebi prijalo,sploh podnebje,malemu otroku pa po moje prej koristi kot škoduje.Vse bo pa čas prinesel,tak,da za planiranje dopusta bo še čas!
Hvala Žanka, namreč moj trdi, da me bo zaklenil v bajto če ne bom mirovala šest tednov po porodu! Jaz pa vseeno vztrajam, da bi lahko šli 15. avgusta za dva tedna malo naokoli...
Kar se tiče vode in podnebja - imaš absolutno prav! Prej bo koristilo kot škodilo...pa že sama voda med plavanjem masira telo itd.
AnjaPH,boš videla,ko bo tvoje dete staro leto in več,potem je bolj problem,ko vsepovsod hodi in ga vse zanima.Mi smo prvič šli na morje,ko je bil Žan star 11 mesecev in sem misla,da mi bo križ ven vrglo,ker sem celih deset dni hodla sklonjeno,ker je hotel hoditi.No,lepo smo se vseeno imeli.No ,tako kot sem rekla mi bomo šli,če pa bi avgusta slučajno vreme kaj nagajalo,pa lahko vseeno gremo v Čateške,kjer imajo ogromno bazenov.Drugače je pa morje na prvem mestu,ker ga vsi obožujemo.
AnjaPH,glede počivanja je pa takole:ti boš najbrž imela prvega otroka in boš lahko res malo počivala po porodu,jaz bom pa imela drugega pa nevem kako bom kaj počivala,čeprav bo star 8 let.Ti kar svojemu dragemu to povej.
Dan! Jaz sem ravno iz sprehoda po pst-ju in je bilo prav fino! Moj in njegov prijatelj sta šla tečt, jaz sem se pa malo šetkala. Sam zdej sem pa ful lačna in samo to študiram, kaj bi jedla.....kile se pa kar nabirajo.... Da ne omenjam, da že od včeri fantaziram o krofih - KO STE PA TOLK O NJIH GOVORILE!!!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* aja Kaja08 a rabiš cifro od tega ki kupuje 2 ali 3 sobno stanovanje?
No, pa dej prosim, če lahko. Komi čakam, da prodava stanovanje, da bova lahko kupila novega!!! Zdej samo še o tem razmišljam....pa upam, da bo čimprej, ker res ne bi rada v zadnjem mesecu še pohištvo in cunje selila
vidim, da je zadnji čas, da se tudi jaz pofočkam, ki sem do sedaj samo brala, pisala pa nič:) lepo vas pozdravlja še ena junijka, prvič srečka , pdp 09.06.2007, , spol (se je eden na morfologiji skrival, pa nisva potem hotela vedet samo za enega), naslednji pregled 19.02.
študiram na podiplomskem... management... pa bi morala pisat en strokovni članek in par stvari prebrat, pa se mi ne da... ma, bom že... aaaah, diplomska... po pravici povedano, je meni to čisto mimo... ker kaj pa je diplomska? skupaj zmetani odlomki iz 50 kosov literature... pa itak si omejen in na tistih ubogih 45 straneh ne moreš odkrit čisto nič novega... o čem pa pišeš? aja, hvala za dobrodošlico...