Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker pridno delaš za faks, kar ti ne bo uspelo boš pa po porodu
. otrok te res okupira, samo izredno pozitivno vpliva ponavadi na mamice, ki še študirajo. le te ponavadi delajo izpite po tekočem traku (iz izkušenj).

Pa Alina upam, da bo tudi tako pri vas. Ja nimam komentarja glede zdravnikov. Če bi mene kdo vprašal, bi bilo na vsakem pregledu potrebno narediti UZ. Pa tudi če čisto na hitrco.
. Torej kar je več je vse dobra volja G. Ne vem kaj tako šparajo na teh zadevah. Ma brez veze se sekirat za to.
Spala sem od 1:00 do 8:20, z enim obiskom WC-ja in enkrat sem morala vstati, ker me je prijel krč v nogo in mi najbolj pomaga, če hitro vstanem in stopim na nogo.
Mi že nestrpno pričakujemo katera bo naslednja mamica.
-Luka
, (OT: ?, +16 kg)
..no nekaj me po malem špika zej če me bo kej do čet. orng kar srčno upam vam pa itak javim..
. jst bi tudi šla. no, naj bo hitro, neboleče in lepo
.V mislih bom z tabo,...
. in potem sem še dopisala : na začetku so punce prehitevala, zdej se bo pa na dolge proge začel