Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Kaj bodo za pusta vaši 2 in 3 letniki? 29.1.2008 21:27:55
daisy
Naš bo pa tigerrrr! Me pa zanima, od kje vaši 3 letniki poznajo turtle in spiderman-a, ker našemu se še sanja ne, da taki stvori obstajajo??? Za našega so zaenkrat IN le živali, Nodi, Fifi in podobni luškani, simpatični junaki.
RE: Kaj bodo za pusta vaši 2 in 3 letniki? 29.1.2008 22:54:20
lex
No naš 3 letnik bo pa kombajn , bom dala fotke v album ko bo kostum končan, ker nimam še blage veze kako bo vse skup funkcioniralo , če ne bomo pa na čelo napisali kaj je . ampak ga ne prestavim niti za milimeter ne. Alina bo pikapolonica - homemade. Krila sem že naredila in to taka lepa, jutri pa z mojo mami zašijeva še oblekco za čez kombinezonček, ji boma kar oblekco naredile. Za kapo bo mela pa rdečo kapo z pikami in tipalkami.
RE: Kaj bodo za pusta vaši 2 in 3 letniki? 30.1.2008 8:29:15
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: daisy Me pa zanima, od kje vaši 3 letniki poznajo turtle in spiderman-a, ker našemu se še sanja ne, da taki stvori obstajajo??? Za našega so zaenkrat IN le živali, Nodi, Fifi in podobni luškani, simpatični junaki.
Počakaj, da bo star tri in pol . Naš pred pol leta tudi niti pod razno ni vedel za želve in ostalo navlako. Potem pa...kaj pa vem, doma jih sigurno ni videl, zgleda, da ima to iz vrtca . Čeprav je zadnjič baje na enem RD na veliko razlagal, kako on doma samo Ninja želve gleda, pa jih 100% ni še sploh nikoli .
RE: Kaj bodo za pusta vaši 2 in 3 letniki? 30.1.2008 8:43:06
Anonimen
moji 21mesečnica in 3,5 letnica bosta na željo tavelike leoparda (kupljena v merkatorju) od začetka je hotla bit tiger pa nismo najdl kostuma??!! tko da midva s descom bova pa tigra..provizorij...ker sva dobla v posodo ušesa in repke :) se pravi bomo neka mešana đunglska familija levov s posvojenimi otroci :P
RE: Kaj bodo za pusta vaši 2 in 3 letniki? 30.1.2008 8:48:39
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: lea23
naša letos ne bo nič, je še premajhna, pa brezveze mi je neki šemit otročke ki so še v vozičku. drugo leto ko bo stara 1 leto in 8 mesecev bo pa vila, smo že podedovali oblekico od njene sestrične
Evo, naša je bla lan pri 3 mesecih najbolj luškan dalmatinček na svetu
RE: Kaj bodo za pusta vaši 2 in 3 letniki? 30.1.2008 12:23:18
Nikica
Najin triletnik bo ninja želva z rdečim trakom - kostum kupila v Mercatorju, mami in ati tudi ninja želvi z modrim in vijoličnim trakom (sama izdelala iz kartona). Ni šans, da bi bili kaj drugega, no ja, opcija bi bila samo da bi bili družina spidermanov. Moj ni nikoli gledal risank o ninja želvah, potem pa so v vrtcu začeli s to temo ostali otroci, od spidermana pa imajo v vrtcu igrače, tako da mislim, da je to pač obdobje teh junakov. Nodi je pri nas že preteklost, fifi pa ga sploh ne zanima.
RE: Kaj bodo za pusta vaši 2 in 3 letniki? 30.1.2008 19:59:18
Jančika_
Pikapolona2, carsko ! Bravo vsem, ki znate šivat . Jaz se zdajle brcam v rit, da grem popravit mojo ninja želvo, ker je to kostum za 11-14 let in mi je v trupu malo prekratek. Pa niti knofa ne znam dobro prišit, tako da lahko samo upam, da bo tole po mojem posegu sploh še za oblečt .