Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kako Naj bo ime Lanovemu bratcu al sestrici? 1.2.2008 13:06:31
andrejaboris
HOj vsem! NOseča sem komaj 12 tednov vendar že malo razmišljam o imenih! Imam že sineka z imenom Lan in sploh ne veva kako bi dala imeše enemu fantku če bo! Sma že pr Lanu imela težave in samo to ime izbrano! Pa katero ime bi pasalo k temu! Kaj pa če bo punčka? Svetujte mi, ker res nimam idej!
Lepo se imejte in naj vam nosečnost čimprej ali čim kasneje mine! Kakor želite! Papa!
RE: Kako Naj bo ime Lanovemu bratcu al sestrici? 1.2.2008 13:44:27
Natty5284
Ojla, če bi jaz imela fantka z imenom Lan in če bi 2. bila punčka, bi bla ziher Lana .Drugače mi je pa za punčko všeč ime Tia in Naja, za fantka pa Bian. Obstajajo pa tudi knjigice z imeni, mogoče pa najdeš tam noter kaj zanimivega...
RE: Kako Naj bo ime Lanovemu bratcu al sestrici? 9.2.2008 9:43:36
andrejaboris
Najlepša vam hvala vsem za odgovore! Ime je res težko izbrat saj otroka zaznamuješ za vse življenje al pa vsaj otroštvo ( če si ga kasneje spremeni)! Za punčko bo lažja odločitev ker je ful lepih imen za fantka pa še bomo dobro razmislili!