Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: kaj potrebujem za v porodnišnico? 2.2.2008 13:40:13
Klaudia
Rodila sem oktobra 2007 in sem v P res rabila tole: - gel za tuširanje ( sem vzela kar za intimno nego in se z njim po celem telesu umivala ) - elastiko za lase - natikače ( pod tušem je vse mokro in lahko padeš ) - velike tosamine vložke ( mislim da so veliki 20x60cm, dobiš jih v porodni in so ful dobri. Naša je bila velika 4030g, 53cm in 36,5cm obseg glave in sem mela zelo hiter iztek čišče ) - vazelin za ustnice - stvari za osnovno higieno ( zobna ščetki in pasta... ) - dudo za - štumfke za ( ker jo je ful zeblo v nogice ) - štumfe zase ( sem imela občutek da mi je vroče, potila sem se za znoret, ampak noge so bile mrzle) - obroč za sedet ( sem imela s sabo, vendar na koncu nisem bila šivana in ga nisem rabila ) - nedrček za dojenje - blazinice za dojenje - kakšne križanke in svinčnik ( bilo mi je dolgčas za znoret ) - steklenica vode 0,5l ( saj je čaja veliko na razpolago, ampak se mi res ni dalo vstajat vsakič ko sem bila žejna - že ponoči namreč popijem okoli 2l, kaj šele čez dan ) - rezervno kartico za telefon za 10€ ( če nimaš naročnine )
To pa mislim da bi bilo vse. Materinska in ostala dokumentacija sta pa tako ali tako samounemna.
RE: kaj potrebujem za v porodnišnico? 2.2.2008 14:20:32
Naja30
Za začetek samo fotoaparat, nekaj za vnete bradavice (če bi rabila), kakšne vložke za rezervo... To je pa vse, drugo ti lahko še vedno kasneje prinesejo.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?