giotti
|
Oktavija, ker ravno vidim, da sprašuješ, še malo bolj podrobno o moji izkušnji... Sami črtici, ma je bila praktično nevidna, samo če si na svetlobi pogledal, se je videlo (pač še zelo malo hormona), nisem verjela, zato sem šla kar k svoji zdravnici. Ko sem jo poklicala, je rekla sestra, naj pridem čez eno uro. Mi je dala napotnico za v laboratorij v istem ZD in gor napisala, da naj bodo rezultati takoj ali neki takga, sem se posilila lulat (so bile tri kapljice, noben srednji tok itd...), pa so rekli, da je že kaplijica dovolj, počakala deset minut in pride prijazen fant z nasmeškom ven in samo reče, "vesela novica ". Sem potem kar začela skakati po tisti čakalnici koz en kenguru, nihče ni vedel, kaj so te besede pomenile razen mene, zato sem potem kar vsem tam na glas povedala, da sem noseča in oddivjala ven, kjer me je čakal fant in seveda ni verjel. In samo by the way naj povem, ker on itak ni verjel in dojel in ker se mi je potem zgodil ss, se on niti ni sekiral ali bil kakorkoli žalosten razen seveda zaradi mene No ja, drugič mi mora verjet!!! cmokec in srečno
|