|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
7.3.2008 9:42:40   
MONIKQ
To čakanje na user posted image , je meni tudi tako katastrofalno, najhuje je trkrat če mi zamuja tako kot mi je sedaj, ker je moja res točna do minute skoraj, tako da če že en dan zamuja hmmmmm, so pomisleki na najlepše. Še dobro da testerji obstajajo, hmmm da bi le bili malo cenejši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede zaspanaosti, jaz sem tudi že en teden tako zaspana, po moje je tudi nekaj na vremenu, vsaj name vplivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.3.2008 9:48:13   
Petra1111
kako vaju razumem. Čakanje, ko user posted image zamuja je najhuje. Vsakič sproti, ko grem na WC, se bojim, da se bo ulilo.  Dalj časa, ko mi zamuja, večje je razočaranje. Upam, da ga ta mesec ne bom občutila.user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.3.2008 9:51:04   
neyka7
ojla punce... bila sem med februarkami, zdej se bi vam pa rada pridružila, če me sprejmeteuser posted image . user posted image  pa ne vem kdaj naj jo pričakujem. Lahko me daste vseeno na seznam. Ta teden sem imela HSG- upam, da tudi zadnjega. Upam tudi, da bom zdej kaj prej zagledala user posted image .
Vsem srečkam nosečkam pa želim lepih user posted image  in zdravega user posted image , za vse nas pša držim pesti, da čimprej zagledamo user posted image .

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.3.2008 9:54:26   
Polynesia
MONIQ sem ti poslala ZS glede pregrade.

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.3.2008 10:04:52   
anna20
LunaLuna in Barbk hvala vama za odgovor, dali sta mi kar nekaj upanjauser posted image  test bom pa ponovila čez nekaj dni, da ne bom po nepotrebnem metala denarja. sej če sem user posted image  potemuser posted image  itak ne bo,če pa nisem potem pa naj se že ulije tečka. Dokler je ni pa še vedno ostaja upanjeuser posted image  

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.3.2008 10:11:41   
MONIKQ
Hvala Polynesia, sem ti jaz že tudi odgovorila preko ZS. Hvala

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.3.2008 10:13:59   
Anonimen
Da se na hitro javim... tamal bolančkan spi, pa kuham kosilo, ker pol je to nemogoče...

Ammm, men se zdi, da je tole moje kr M user posted image Sicer jo je sam par kapljic na vložku, ampak po mojem se bo vlila... Tko, da me lahko kr na modro pomalate. Mož je reku, pa že spet maš M - a jo nisi ravnokra imela, pa sej ne morem verjet... jst še manj! user posted image

(odgovor članu anna20)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.3.2008 10:16:42   
sončnica24
Da ne pozabim navijat, bom bolj virtualno kot pa realno ker mi je tako slabouser posted image . Sicer še bruham ne samo od mene ni nobenega koristka, upam da hitro hitro mine čeprav se je komaj začelouser posted image .

Drugače pa mam v torek prvi pregled pa bomo vidli kako kaže, upam seveda na najboljše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.3.2008 10:21:01   
witto
 Madonca sem ga danes potegnila, še dobro, da dela popoldanuser posted image user posted image  Dobro jutro vsem dekleta, a kaj dogaja?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.3.2008 10:21:43   
lunica 85
POZDRAVLEJEN.JOJ STE SE RAZPISALE,SEM komaj vse prebrala.
monikq:vse o odsrtanitvi pregrade si lahko prebreše tudi na strani
zanositev,težave z zanositvijo in tam potem pišejo punce o odstranitvi pregrade.poslala sem ti pa tudi zs tako da lahko prebereš.

kje ste srečke nosečke,te dni se še nbena ni javla ,kaj pa je to

kavica je bila odlična.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.3.2008 10:36:21   
srecna_zvezda
Dobro jutro punce ali ze kar dober dan!user posted image

Malo sem se odklopila od neta, da bi se malo lazje posvetila novi sluzbi ter opremljanju stanovanja in malo manj mislila na otrocka.
Javljam se samo tako na hitro da vas pozdravim in cestitam najprej novim sreckam user posted image ! Tistim ki pa se se borite da bi cimprej ugledale user posted image ! Samo obupat ne smete! Velja?
No sedaj pa si moram lase susit in kar na siht! Pa se mi res ne da ravno...user posted image

Uglavnem babike, uzivajte pa si se pisemo, takoj ko bom imela malo vec casa. Do takrat pa glejte da obarvate seznam cimbolj ROZA!

gremo rozike!!!user posted image user posted image user posted image  za sreco pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.3.2008 10:36:23   
little angel
dobro jutro punce!
cakam da lahko keri cestitam za user posted image pa se nobena ne javiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.3.2008 10:38:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

dobro jutro punce!
cakam da lahko keri cestitam za user posted image pa se nobena ne javiuser posted image

Men nič ne seka na rozo, ampak na rdečo... user posted image user posted image user posted image (vsaj tam spodaj)

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.3.2008 10:44:25   
lunica 85
ja ni vse delajo teste pa si ne upajo povedat rezultte,upam pa da so sami + in da potem sledimo me za njimi.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.3.2008 10:46:09   
Polynesia
Jaz navijaaaaaaaaaaaaaam

user posted image  hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.3.2008 11:25:18   
giotti
Moniq, na "Težave z zanositvijo -> Odstranili so mi pregrado!" oziroma tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2415149 nas je cel kup, ki čvekamo o tem, čakamo, da nam jo odstranijo (no, jaz sem še nisem dokončno odločila, čakam šele na pregled), oziroma tiste, ki so jim že odstranili, poročajo, kako je bilo... skratka, ena drugo vzpodbujamo, malo jamramo o dolgih čakalnih vrstah (no, v glavnem jaz jamram) in pač saj veš, vse kar spada zraven na forum user posted image

velik user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
7.3.2008 11:27:25   
MONIKQ
Hala gioti, grem pokukam k vam, čeprav o mi punce že velikooooooo informacij dale preko ZS. Hvala giotti.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
7.3.2008 11:31:43   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spps

oktavija,kaj pa če greš na krvni test,da se prepričaš?

po kolikem času pa krvni test pokaže rezultat...user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
7.3.2008 11:33:38   
giotti
Oktavija, če bi jaz bila na tvojem mestu in zelo intenzivno delala na tem, da zanosim (tudi če mi ne bi uspelo ta mesec, ampak seveda upam, da ti bo!!!!!), gotovo ne bi menjala službe. Če ne ta mesec, boš pa drudi mesec nosečka, kako boš potem to povedala v novi službi? Ki pa bi bila za povrh še za določen čas, bi ravno, ko bi šla na porodniško, službo zgubila. Ma ne vem, ampak dobro razmisli, če je res pametno menjavat. Kajti tudi ko boš zdaj (ta mesec ali naslednji) zanosila, šla na porodniško, boš mogoče spet kmalu zanosila, če želiš mogoče dva, ... in služba za nedoločen čas je v teh primerih zlata vredna. Ne pozabi tudi, da boš najbrž precej na bolniški, torej v novi službi ti bo preprosto nerodno, če te ne bo že takoj na začetku.

Držim pesti za plusek!!!!!!

Sicer pa je res, če greš v ZD, k svoji splošni zdravnici, ti takoj naredijo urinski test in dvomov je v trenutku konec. Tako sem jaz naredila, ker je bila črtica ma skoraj nevidna in seveda, kdo bi temu verjel.

Cmokec in user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
7.3.2008 11:38:27   
emina83
ojla borkice!

evo ena navijačica se javlja na raport!

še vedno vas mam v mislih in navijam za čisto vsako punco, da čimprej ugleda ta magični +!!!

oktavija fuuuuuuuullll stiskam pesti, da bo user posted image user posted image user posted image , res! pa še enega lupčeka ti Ajša pošilja za srečo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
7.3.2008 11:39:48   
witto
Oktavija en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, pa da ti uspeuser posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
7.3.2008 11:45:25   
giotti
Oktavija, ker ravno vidim, da sprašuješ, še malo bolj podrobno o moji izkušnji... Sami črtici, ma je bila praktično nevidna, samo če si na svetlobi pogledal, se je videlo (pač še zelo malo hormona), nisem verjela, zato sem šla kar k svoji zdravnici. Ko sem jo poklicala, je rekla sestra, naj pridem čez eno uro. Mi je dala napotnico za v laboratorij v istem ZD in gor napisala, da naj bodo rezultati takoj ali neki takga, sem se posilila lulat (so bile tri kapljice, noben srednji tok itd...), pa so rekli, da je že kaplijica dovolj, počakala deset minut in pride prijazen fant z nasmeškom ven in samo reče, "vesela novica user posted image ". Sem potem kar začela skakati po tisti čakalnici koz en kenguru, nihče ni vedel, kaj so te besede pomenile razen mene, zato sem potem kar vsem tam na glas povedala, da sem noseča in oddivjala ven, kjer me je čakal fant in seveda ni verjel. In samo by the way naj povem, ker on itak ni verjel in dojel in ker se mi je potem zgodil ss, se on niti ni sekiral ali bil kakorkoli žalosten razen seveda zaradi mene user posted image  No ja, drugič mi mora verjet!!!

cmokec in srečno user posted image  

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.3.2008 12:16:59   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: emina83

oktavija fuuuuuuuullll stiskam pesti, da bo user posted image user posted image user posted image , res! pa še enega lupčeka ti Ajša pošilja za srečo!!!user posted image user posted image user posted image

Emina83 user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, tudi za tebe držim jaz pestke, tudi jaz pošiljam Ajši 100 poljubčkov!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
7.3.2008 12:24:25   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Oktavija, če bi jaz bila na tvojem mestu in zelo intenzivno delala na tem, da zanosim (tudi če mi ne bi uspelo ta mesec, ampak seveda upam, da ti bo!!!!!), gotovo ne bi menjala službe. Če ne ta mesec, boš pa drudi mesec nosečka, kako boš potem to povedala v novi službi?

Jaz se že 2,5 leti matram za user posted image , tako da zdaj bi bil bolj presenečenje kot pravilo... Sem že nekajkrat odklonila službo zaradi tega strahu...zdaj pa ko sem na čakanju za IVF pa sem se odločila da bom reskirala, sam danes sem pa res v dvomihuser posted image user posted image user posted image ... Eh nič ne bom razmišljala najprej grem na razgovor potem bom pa videla kaj se bo zgodilo, mogoče bo pa user posted image  le prišel, če pa ugledam user posted image  pa ostanem tu ko sem in problem rešen!!!

Hvala za nasvete!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
7.3.2008 12:24:52   
lunica 85
kako se mamo radi.tudi jaz vam pošiljam vsem velikouser posted image user posted image user posted image in se grem pripravit počas za v službo.pa ne spet tako veliko pisat-5 strani k pol komaj berem k pridem do rač,tako kot danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem lep pozdrav

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?