katka37
|
Ojla! Meti, je padel kar šoping, bi res lahko šla z mano. Sem našemu mulčku povedala, da bom ves njegov denar zapravila, ki ga bo dobil. Janey, hvala za lepe želje, ampak še vedno sem tu. Zato pa lahko tebi čestitam- jeeeeeeeeeeeee, sem ful vesela zate.Uživaj v cartanju. Neni, super glede čepa, upam, da bo pri tebi ta znak hitreje sprožil vse skupaj kot pri meni. Pina, naj bo čimbolj hitro! Pegica, tudi tebi čestitke!!!!!! Elma, kadar te otrok tako odkrito vpraša (pa verjami, da učiteljica v šoli zagotovo ni rekla, da jo zanima, kolikokrat ste , Odkrito odgovoriš, najboljša varianta, ne pa neka čudna filozofija res o štorkljah.... Na koncu koncev gre za čisto normalno stvar v življenju, brez katere pa otrok ni. Moje mnenje pač, sem od nekdaj zelo odkrita s svojima mulcema in vidim, da to cenita. Zdaj pa poročilo s pregleda - mulo se še kar heca, popadki na 10 minut še vedno, odprta 1 cm, kontrola spet v četrtek, bodo pa raje počakali da narava naredi svoje kot da mi našibajo umetne. Bo že po moje ime res krivo Tin-Valentin, čaka na 14. očitno.
|