Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Punce, rojevat, če že jaz ne morem
Res cortiš fantič, mami je pa tut fanj. Sva se pogovarjale k da se že celo življenje poznava
čist fino. Sem se odločila, da če ne bo nič do ponedeljka, se v ponedeljek odločim za sprožitev, prej pa ne, naj dete še malo uživa, če lahko. Sej men ni nič hudega tu, samo alaluja mi danes ni zapela, to še ćakam

Da se mal zamotim in gre ura mal hitrej naprej... Drugače je pravi dolgčas... Samo premišljujem kaj bi še lahko nardila... Evo, jutri je spet sobota - spet pospravljanje
, pa tolkrat sem že rekla, da je zadnja pred prihodom našega
. No, pa spet nič. Ta pa res upam da je zadnja, ker naslednja sobota je že marec
. Groza.
dolenjka, ne razumem, kako ti paše v P bit brez
. Kaj pa ostale? Še ne boste šle v Rim???
ful trd trebuh? Jest imam občutek, kot da imam kamenje notr.
.
Pa naša dečva se je lepo poredila, je dobila še več kot je bila pa porodna teža, tko da ma mama očitno dobro mleko, pa dost tud, zgleda
! Sam zdej bo kmal bolš!