|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
13.3.2008 8:47:40   
Češnca
Corfu danes si še lahko premisliš! user posted image user posted image user posted image  Ta mal problem je naročilo spremenit.

rumba tole s carino tud mene zanima! user posted image  Mi je pa zvesta dala predlog, da označim paket, kot da je darilo.

No, danes vas še počakam, zvečer bova z mojim vse preračunala in houpfuli jutri naročila! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
13.3.2008 8:49:45   
SANEK1
Češnica, torej lahko do danes popoldne še razmišljamuser posted image
Do kdaj mi daš dadlajnuser posted image user posted image user posted image   Pa ne pozabit, da smo žlahtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
13.3.2008 8:54:54   
Češnca
Sanekova do 17h pa nič več! user posted image user posted image user posted image  Za žlahto je tko, ostale pa do 14h!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
13.3.2008 8:58:07   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Sanekova do 17h pa nič več! user posted image user posted image user posted image  Za žlahto je tko, ostale pa do 14h!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Uff, mi je odleglo. Kr švicat sem nehalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
13.3.2008 9:01:27   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  ja, odločitev je težka... user posted image user posted image user posted image  za punčke je vsega preveč, za fantke pa premal... user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
13.3.2008 9:08:58   
baja*
jutro
Spet smo prespali ceeelooo nočuser posted image , ful je pridn ratal maliuser posted image . Se je pa že 2x dans posraluser posted image  pa je zaenkrat dobil sam moje mlekouser posted image  kaj šele bouser posted image
lep dan se kažeuser posted image  ajvy jaz tud upam, da ne bo vetra, ker ni nič fajn hodit, če piha kot pri norcih...
češnca zakaj bi označla paket kot darilo? Kolk je pa poštnina? Če sem prav pogledla 20$.

kafe do konca spijem, pol se pa iz pižame spravimuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
13.3.2008 9:47:06   
Češnca
baja zato, da se izognemo carini. Poštnina je pa 20$, ja.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
13.3.2008 9:52:08   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

user posted image user posted image user posted image  to je diskriminacija!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

kako si lahko drznete.... evo, evo vam kliantelizem, kje je Kos, da vas prijavim!!! To je korupcija!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
13.3.2008 10:07:25   
Ronči
VEč sumim, da mi danes ne bo tako lahko, že od ranega jutra tečnari. Da sploh ne zgubljam besed kakšna je bila včeraj na sprehodu, vijolčasta v glavo od histerije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj je pa še odklanjala hrano...
Kar naenkrat skisa obraz in kao joka (brez solz)...uf, dan bo še dolg

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.3.2008 10:27:53   
Ronči
ah sm si premu+islila...pišem na blog

< Sporočilo je popravil Ronči -- 13.3.2008 10:28:45 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.3.2008 12:17:50   
poldy
siskamiska, a vi še vedno hodite na nevrofizioterapijo? In do kdaj imaš porodniško? A veš, da ti lahko zdravnica v razvojni ambulanti napiše predlog za podaljšanje porodniške za 3 mesece, če pri enem letu ne bosta na nogah zarad hipotonije(za dvojčke je mogoče še kak mesec več???) Jaz sem ravno danes poklicala na CSD in so mi rekli da kakšen mesev pred iztekom vložiš prošnjo s tem predlogom in vsemi izvidi. Pa skoraj vsem podaljšajo.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
13.3.2008 12:36:13   
yudit
Češnica - bom pogledala pa ti javim jaz bi imela dvojne ti do dve še sporočim hvalauser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.3.2008 13:51:02   
madejka
Halo babike!
Končno 5 min časa, da se javim.
Včeraj smo se meli super fajnuser posted image Najprej smo šli v živalski vrt. Mali je gledal okol ko zmešan. Vsaki živalci bi šel kar v kletkouser posted image Najbolj zanimiv mu je bil morski lev (al kaj je pač že tam v vodiuser posted image ). Pol pa na obiske in kosilo po LJ in še v Domžale. Naprono, a lepo.
Za mene bi pa res blo boljše, da bi upoštevala nasvet Sanekove, da bi počivala domauser posted image Me je še bolj zabasalo, še iz nosa mi je začelo tečtuser posted image

Ronči jaz bi tud pogledla tvoj blog, če smemuser posted image
Baja user posted image user posted image user posted image za take nočke! Se tolažim, da pridejo tud za nas take nočke enkratuser posted image

Evo, budnica... letim spetuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.3.2008 14:04:35   
Ronči
madejka, daj mi pošlji meil po zsju, da te povabim

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.3.2008 16:35:44   
Afnica
Z Lano sva bile danes v LJ, pri nevrologu- zaradi hemangioma, ki pa ji ne povzroča nevroloških težav, saj je njen razvoj 120% user posted image - zdravnikove besede. Ni je mogel prehvalit. user posted image  S hemangiomom moramo le počakat, da izgine.

No, potem smo pa vsi 4je šli še v BTC. Na, koncu smo že vsi komaj čakali, da pridemo domov v Rogaško. Povsod je lepo, doma je najlepše.

Pa danes sta stara 10 mesecev. user posted image  Zdaj pa moram že res birthday party začet planirat. user posted image

Navse zgodaj so mi pa že v ZD dvignili pritisk. Šla sem na informacije po recepte in potrdila za potne stroške, ki sem jih naročila pri našem pediatru. No, in zraven vsega naročenega dobim eno napotnico za Lanija, ki so mi jo že napisali 3.12., niti ne vem za katerega strokovnjaka, vem le, da je bilo zaradi slabega izvida jetrnih testov, ki je bil priložen tej napotnici. No, in jaz sedaj po 3 mesecih 'izvem', da bi Lan moral iti k nekemu strokovnjaku. user posted image user posted image  A, svo vmes že bila 2x pri pediatru. Mislim...šlamparija. No, in tako grem jutri takoj zjutraj se skregat malo. Kot da jaz voham, da me na informacijah nekaj čaka. Najbolje, da grem vsak dan vprašat, če mi je kdo kaj nastavil. user posted image user posted image  Kak sem jezna.

Češnca...javi mi na ZS, ko boš vedela znesek.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.3.2008 16:55:07   
madejka
Joj Afnica, si pa privoščijouser posted image
Pa user posted image za Lano!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.3.2008 20:03:13   
Češnca
Kaj je zdej, punce? Kje so naročila. Je to, to, al se bo še katera priklučla?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.3.2008 20:18:30   
yudit
Češnica če še nisi naročila bi jaz tud imela dvojne, sam da se še odločim katere. Aja ake ste kaj številke naročale mislim od kolk mesecev, ti javim čez par minut...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.3.2008 20:19:01   
Češnca
Sanek ??? Kaj bo nosila Anžejeva lubica?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.3.2008 20:24:05   
siskamiska
Poldy ja mi še vedno hodimo na nft in bomo še kar nekaj časa. To o podaljšanju porodniške pa vem da obstaja, jaz jo imam do 2.10., naprej bomo pa videli kako in kaj.
A vi ne hodite več na nft?

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.3.2008 20:40:18   
Freycha
dober večer!

No, pa se boste lahko malo od mene spočili za par dni. Jutri dopoldne šibamo na Krvavec za čez vikend in če se ne motim, fotr ni pustil gor kartico za internet in bom brez do nedelje. Joj, madonca.... upam, da preživim user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer bo pa itak jutri Big brother, v soboto Viktorji in sploh ne bi imela časa tu viset user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.3.2008 20:47:56   
Češnca
Freycha uživajte! user posted image user posted image user posted image

Lahko zaključim naročila, preštejem pare,... in končno tudi naročim (to bom verjetno jutri). user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 13.3.2008 20:53:28 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
13.3.2008 20:55:06   
madejka
Freycha a je še kaj snega gor?
Uživajte na počitnicah!user posted image

Boga Češnca, jih še kar skup loviš?user posted image
Zarad mene lahko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
13.3.2008 20:58:42   
Češnca
no, pol pa rečmo: konec glasovanja! user posted image  Uf, zdej me šele čaka delo... user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
13.3.2008 20:59:11   
Freycha
madejka seveda je še sneg gor... v zadnjih dneh ga je še kar nekaj nametalo... sam tokrat ne nosim smučk s sabo.... bom samo uživala v dobri družbiuser posted image

češnca ti kar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?