|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
30.3.2008 0:21:58   
Freycha
Evo, pa smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image  prav super smo se imeli, sam jaz nimam nobene kondicije več. Pir se me je takoj prijel in sem proti koncu bowlanja skoraj na napačen konec kuglo metala user posted image , ob 11.30 sem pa tak zaspana ratala, da tut gledat nisem več mogla. Jah, sem pač partybreaker user posted image

Z Dito je bilo sranje za zaspat, se je drla ko zmešana, da jo je mogla tašča na rokah uspavat in jo dati spat v posteljo. Jah se bo mogla res navaditi, da jo še kdo drug daje v postlejo, kot samo midva user posted image user posted image user posted image

Jah nič, zdej pa spat, pa da se naspimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
30.3.2008 9:48:21   
tejči77
Živjo!
Kaj še vse spančkate al se cartate z možeki. Upam, da slednje, da se mal pomucate, preden jih spet ves teden ne bo doma.
Mi pa gremo danes prvič po treh tednih na zrak. Komaj čakam. Pa še lep dan bo.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
30.3.2008 10:34:33   
Češnca
Hej!

Ne pozabit ure prestavit!

Naša nočka je bla super (po novem je spal do 9h). Smo bli včeraj malo pozni in je bil revček čist koma, je v hipu zaspal. Na obisku pa tkoooo vroče, da sem resno razmišljala, če ga čist do bodija slečem, pa še to bi blo preveč!

Pa včeraj sva hotla eno lučko Anžeju kupit in je nisva dobila. user posted image  Ful razočarana, sam v Ljubljano se mi pa ni več dal, pa še malčka sem že pogrešala... user posted image

Freycha user posted image  za rojstnodnevni odklop!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
30.3.2008 11:45:31   
bojana2
Jutro...

Mi mamo pal uho vneto....user posted image ...sva bila včer pri zdravnici in je rekla da je malo vneto, sam ne tko zlo, da bi mogel mali antibiotike jest. Ponoči je res bogi...jokamo, prav krči ga grabijo med jokom, čez dan je sicer ok, se pa skoz po ušesku praska. Je rekla naj si kar s calpolom in svečkami pomagamo...sicer tko res odpravimo simptome, sam ne vem kako se bo uho pozdravilo...user posted image
Upam, da bo kmalu vse ok!
Je pa mali res car...se že tko fajn po vseh štirih premika naokol...ga sicer mal zanese vsake tolko, tko da je prav smešen...user posted image ...je pa taaaaak firbec...vse mora videt in vse potipat...user posted image

Lep sončen dan vsem...user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
30.3.2008 14:27:35   
corfu
ni mi jasno zakaj ni antibiotika dobiluser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
30.3.2008 15:53:02   
bojana2
Corfu bila je dežurna splošna zdravnica in ne pediatrinja...še zdej se skoz sprašujem, če sploh ve kaj mora gledat...mi je nekaj sanjala naj mu kar lekadol dam...wtf...in naj v nosek ene kapljice špricam (pa je z noskom vse ok), sem ji rekla da kr fiziološko uporabljam, in pol se je nekak ven izvlekal..."ja sej je res tko bolje"...user posted image
Bom po vsej verjetnosti kr jutri še k pediatrinji šla, pa naj ona pove kao hudo je. Sam mi je bed, k je ful otrok bolnih in ga nočem še dodatno okužit...

Mah obup...user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
30.3.2008 18:30:05   
Ajvy
oli...samo ,da se mau javim...za evidenco.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
30.3.2008 18:44:45   
baja*
Danes je v prometni nesreči umrl moj bratranec.user posted image user posted image user posted image
naj počiva v miru.....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
30.3.2008 18:46:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Danes je v prometni nesreči umrl moj bratranec.user posted image user posted image user posted image
naj počiva v miru.....user posted image

moje sožalje baja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
30.3.2008 19:02:39   
anja7
baja; o groza! moje sožalje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
30.3.2008 19:06:51   
Afnica
Baja*....moje sožalje. user posted image

No, tole pa atrakcija pri Lanu zadnje 3 tedne. Stoji sam. In to vedno dlje...

user posted image

ja, pa vidite kako pridno mamici pomagata? user posted image

Freycha...vse najboljše...malo z zamudo.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.3.2008 20:50:09 >

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
30.3.2008 19:07:18   
yudit
Baja  moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je tisto od zjutraj na avto cesti pri Bistrici.... sožalje

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
30.3.2008 19:08:20   
yudit
Afnica kak sta lušttna pravi cortki so, pa Lana ima isto jopico kot Leauser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
30.3.2008 19:11:42   
yudit
No zdaj pa mal da se javim, pri nas je taki sonček da smo skoro celi dan prebili zunajuser posted image user posted image user posted image . Upam da bo še več takih sončkov da lahk gremo ven skratka super je zunaj, Lea je tak ratala zmanrtrana da je že zdaj v pšojstliuser posted image user posted image user posted image dan zjutraj pa je spala do 10 po novemuser posted image , ponoči skoraj da se ne zbuja več kar je super...Zdaj še grem pripravit kaj za jest pa še moj pride iz službe tak da sem že jaz tud sam  še za pojstlo...No lep pozdrav pa fajn bodite....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
30.3.2008 19:54:43   
Češnca
baja moje sožalje... user posted image user posted image  Naj počiva v miru. Pa en user posted image  zate.

Mi smo bili tud cel dan na sončku; Anžej je šel z dedijem gledat, kako streljajo z lokom in mu je blo ful zanimivo. Zdej pa res ne vemo, kater šport si bo izbral...plavanje po očku, lokostrelstvo po dediju V., al košarko po dediju L. in stricu G.? user posted image  Na zadnje pa čisto nekaj svojega! Šah? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Lan, frajer si!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
30.3.2008 20:48:15   
SANEK1
Dober večer...

Baja, moje sožalje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
30.3.2008 21:39:13   
siskamiska
Baja moje sožalje user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
30.3.2008 21:43:53   
rumba
baja*, iskreno sožalje tudi od mene.user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
30.3.2008 21:46:56   
Anonimen
baja iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
30.3.2008 21:54:44   
Freycha
babike a smo v petek preveč načvekale, pa padamo nazaj v povprečje objav na dan?user posted image

vas prav malo pogrešam... sam za napisat pa tut nimam kaj pametnega. Razen tega, da smo danes končno nalili vodo v taveliko banjo (sicer jo vedno samo tuširava), pa je v tak jok padla, da sva jo mogla ven vzet, pa s tušem malo "zalivat", potem pa počasi nazaj v banjo v vodo spustit. Kar mi je full čudno, ker v bazenu pa full uživauser posted image  No, na koncu pa ni hotela it ven user posted image

dajte malo povedat kak ste in kak ste vikend preživele? Ste zdravi? Spite? kak nov zob?

štajerke bemu mast.... kdaj se bomo spet kaj dobile na čveku in kavi??!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
30.3.2008 21:56:00   
Freycha
madonca Lan pa res že razturauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
30.3.2008 22:03:22   
Anonimen
lanuser posted image ula se je dons tud tko po nesreč spustila in obstala brez sa bi se držalauser posted image je čist suvereno stala, dokler ni poštudirala - pol pa hitr čof na rituser posted image smo bli pr enih prjatlih dons na kavici, pol sta še pa ena dva pršla, k masta tud pupo, je bla glih eno leto stara..pa smo mal debatiraliuser posted image je pa ona ful večja, res je razlika, pa zobe mauser posted image motorično še ne obvlada tolk kt ula, čvekica je pa tapravauser posted image sta pa ble zanimive tamale, kak sta se gledla, pa ful sta se zmenleuser posted image verjetno sta nas šinfale, kaki smo....
se je pa ula ful drla dvakratuser posted image prvič se je tega od punčke očka prestrašila, drugič pa brata od prjatla, kjer smo bliuser posted image res, tak jok da groza....zgleda da se bo začel počasi ta strah pred tujci, al kajuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
30.3.2008 22:08:25   
madejka
Freycha ja ti kr reči. Mi2 sva še sicer malo kužna, a dolgo več ne bovauser posted image Ta teden pa še res ne bi upala, da še koga ne okuživa.

Baja sožalje!user posted image
user posted image prometne nesrečeuser posted image user posted image user posted image
Bravo Lan!user posted image Kaka faca je!

Ulla full so lušni ko se tak menijo med sabo, ne?user posted image Mogoče res prihaja v tako obdobjeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
30.3.2008 22:41:37   
pupi
Čer babnice!

Tolko, da se malo javim.
Madejka spet se ponavljam, ti si še edina!!!!! Nisem v kleti, no ko pišem diplomsko, sem mama pa doli internet tudi tak da vas spremljam, samo za pisat ni kaj.

Baja sožalje za bratranca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!

Freycha vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  za vse še vedno in na novo bolane!!!!

Vidim, da vaši že vsi hodijo na pol, no midve sma še vedno samo pri obračanju, no zdaj edino na trebuhu dalj časa zdrži, pa v rokah je bolj močna postala, o postavlajnju na noge pa ni ne duha ne sluha. Naša Naja ne bo atlet, bo pač mislec. Naredi pa poč, poč, user posted image  in pa pa da ko kdo gre. O plesanju pa ne bom sploh pisla, ker tak ne smem niti malo muzike spustit, al pa ji kaj zapet, pa že plešemouser posted image (ber z glavo migamo).

Štajerke jaz bi bla tudi vesela, če bi se kaj dobile, zdaj ko je tak lepo vreme že in bi se malo sončku nastavle. Zorganizirajte nekajuser posted image user posted image

Lepo bodite in vas berem!!!!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
30.3.2008 22:44:44   
siskamiska
Anja7 a je bla učeri dobra kava? user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?