|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
11.3.2008 10:21:18   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

ulla user posted image  če ti uspe bit racionalna! user posted image user posted image  

sej mi more.....s to miloščino namest porodniške je bađet bolj skromenuser posted image pa ne gre vse, kar bi človek rad in takrat ko bi raduser posted image

men se pa bl splača bit na porodniški kot v službo hodit... user posted image

ja pol pa hitr še enga, dvauser posted image user posted image

sem za, sam še mojga je treba prepričat! On bi še mal počaku...Pa največ še enga mel. Ga bom počas pripravla na več user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.3.2008 10:23:43   
Češnca
Afnica kje si jih pa našla na ebayu? Jest sm sam rabljene al pa s povezavo do te trgovine najdla...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.3.2008 10:36:06   
corfu
Jaz sem se pa zdele najedla ko user posted image  in to polno skledo regradauser posted image

jaz pa zdaj razmišljam o čevljih, pa mislim, da bi bili eni dovoljuser posted image  kolk ste jih ve naročile?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.3.2008 10:44:12   
rumba
corfu, ene za Hano in ene za Julijo. Če mi bodo fajn, bom kasneje še kake.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.3.2008 10:59:01   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jaz sem se pa zdele najedla ko user posted image  in to polno skledo regradauser posted image

Mnjami!!! Joooj ga komaj čakam!user posted image

Rumba a Anej pa nič ne dobiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.3.2008 11:04:13   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Rumba a Anej pa nič ne dobiuser posted image

Ne, ni neke izbire. Mu ni nič všeč.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.3.2008 11:09:15   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

jutro!!!!
dane sbio cel dan dež...baje user posted image

a nisi ti ful več napisala, al se men  samo zdi??

ja najprej sem komentirala temo o motorjih, pa sem si premislila. Vsak dela pa svoji presoji.
Je pa res, da tudi če si najbolj previden motorist, lahko nabašeš na neprevidnega voznika avtomobila. Kdo je pa tu bolj ranljiv, se pa ve.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.3.2008 11:09:43   
Ronči
Češnca čestitke za službo user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.3.2008 11:10:53   
Ronči
jaz sem naročila troje...ja... sem sucker na čevlje user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.3.2008 11:19:44   
baja*
Punce, kaj pa Playshoes so v redu šuhi?? Se mi tud zdijo kr mehki... Moj mama je kupla en par za reneja za zdaj, ko še ne hodi in pomoje ni neke panike, če jih ma za ven gor.user posted image
Jaz sem naročla dva para pedipedov, ene za jeseni (12-18), ene pa odprte za poleti, samo še zdaj nisem ziher za cifrouser posted image , verjetno bom vzela od 6-12. Zdaj ima nogico cca 11cm - v kolkem času mu zraste za 1cm??? Mater 14cm je pa tud prevelikouser posted image . Si bom nazadnje še premislila in nem nobenih vzelauser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.3.2008 12:08:45   
madejka
Baja Playshoes po moje ni neka jaka firma, ampak meni so bli eni kao iz jeansa full všeč. Za šminko bo okuser posted image So mehki pa lepo stojijo na nogici... ampak ne vem, če so dobriuser posted image
Naš dečko zgleda da ne bo imel 12 cm vlke noge do poletja... Nimam pa pojma, kak hitro rasteuser posted image

Jaz grem pa delat popoldneuser posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 11.3.2008 12:09:17 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.3.2008 13:46:40   
Češnca
Hvala za čestitke. Ni glih moja sanjska služba, ampak zaenkrat je važno, da služba je!!!

Kolk hitr nogica raste? Nimam pojma. Bom pomerla, kolk je Anžeju od oktobra zrasla, ko sva delala odtise! Čeprov to ni merilo...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.3.2008 15:37:17   
madejka
Sem v službi in mam malo pauzeuser posted image  Pa pogledam na forum... in nas najdem na DRUGI strani?! c c c user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.3.2008 15:43:31   
baja*
dans smo meli posvetovalnico, približne mere so 9kg in 70cm. A pri vas to tud tak na en dva tri stehtajo in zmerijo? Pri nas je to bolj tak od okeuser posted image , saj ga da na vago, samo mali se nima cajta niti fajn narihtat gor, sestra pa že odmeriuser posted image . pa dobro no, saj niti ni tak važno... glavno da se redi in rasteuser posted image . Me je pa polulal falot maliuser posted image
mali spi, jaz pa jem sendvič z bunkouser posted image , pol grema pa malo na luft, no upam, da ne bo deževalo...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.3.2008 15:43:57   
Freycha
jaz sem zmerila Diti nogico konec oktroba, pa je imela 8,5 cm, sedaj ima pa malo več kot 11. Pa glede na to, kak ta polžek mali raste zadnje čase, ji bo pomoje kar ok od 12 do 18 m.... sej pomoje se da tut menjat šuhe, pa če bodo full preveliki, bom pa pač menjala, ****......

al ji bom pa ko balerini nabila na koncu prstkov vatko, pa ji bodo ok user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, medve sva iz "dopoldanskega" plavanja in potepanja po mestu. Nažalost je deževati začelo, pa se nismo s Sanekovo mogli dobiti user posted image user posted image  sem pa malo po Europarku šetkala, pa še po Mercatorju na Pobrežju, pa je minil čas user posted image user posted image  

Danes  še moj dragi pride kasneje iz službe (bowling) in bom pomoje šla prej spat, preden pride domov user posted image user posted image user posted image

jst sem pa zdele tak zaspana, da bi se najraje ulegla in zaspala..... mala mi je med borši, ki sem ju imela za plavanje in potepanje zlezla in v njih uživa.... sej ne vem, če je ne bi kar tam pustila, pa malo zaspala, dokler je še mir user posted image  bolj verjetno si bom pa pač še eno kavo naredila, pa počakala, da mine kriza user posted image

sej jaz se dobro zavedam, da sem čudak, kar se motorjev tiče...... ampak taka pač sem user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.3.2008 16:16:18   
siskamiska
Madejka malo sem zgrešila....kako pa to da ti  že delaš?
Še nekaj, a ti si iz Miklavža na Dravskem polju? Sej ne vem če je še kak drugi user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.3.2008 16:19:19   
SANEK1
Ja  Freycha prokuser posted image  dež je vse pokvariluser posted image user posted image user posted image , zdaj je pa sonce.user posted image user posted image user posted image .
Saj bi šla vun, samo sem lačna ko pes.user posted image   Čakam dragega da prinese domu krompirjev zos, ki ga je skuhala Živina prababica, ki seveda stvar obvlada 100/uro, po, pa šibamo vunuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.3.2008 16:45:45   
Češnca
Anžej ploska z rokicami in reče zraven baavooooou! user posted image user posted image user posted image
Kolk je smešen, ta falot mali. user posted image user posted image  Ga že neki časa učim ploskat, zdele pa ponavla k norc. Pa ta glas zraven! user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.3.2008 18:45:14   
Freycha
bravo anžej user posted image user posted image   raztura!!user posted image

Dita si je pa malo prej "prislužila" prvo buško in modrico na čelu.... pa presenetljivo sploh ni bilo veliko joka, čeprav sem mislila, da jo bo treba šivat peljat, tak je pribila v mizico...... sam izučilo je pa pomoje ni user posted image

Upam, da se bo videlo - nad njenim desnim učkom ima rdečico, pa malo se ji že modro dela

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.3.2008 19:24:48 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.3.2008 19:38:27   
madejka
Siskamiska ja iz tistega Miklavža ja. user posted image Zakaj? So pa še drugi Miklavži jauser posted image delam pa samo 1x na tedn 4 ure popoldne... malo za sprostitev v bistvuuser posted image

Freycha zakaj so pa tebe cenzurirali?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.3.2008 19:55:53   
Češnca
Ja, boščka Dita. user posted image  Pa še za mamiuser posted image , ker se je ziher ustrašla.

Anžeju se danes res dogaja. Prejle je za fotrčkom ponovil Žej (Anžej) in og (otorinolaringolog). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa noče zaspat...

Šibam po kruh, ker ga je zmanjkal.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.3.2008 20:46:08   
pupi
Čer babike!

Mi smo ga fajn zakuhali, tamala kašla ko norc, teče ji iz vseh lukn, sem jo 3x preoblačala ker slinči z plastiko premočijouser posted image  kašel ni suh,se ji fajn lušči. Ne vem ak ji ga naj ublažim, ker siruoa do enega leta najne bi dajali, a kak, saj ne vem no. Rumba? Ideje?
K doktaru mi ni za lazit z njo, da še kaj več ne faše, bom počakal do jutri popoldam da vidim kaka situacija bo.

Čuhece bom verjetno jaz tudi vzela 6-12m, ne vem katera je vparaša v kolkem času noga za 1cm zraste, ker mene to tudi zanima? Mi mamo malo čez 10cm fusiko.Češnca naročilo ti oddam zdaj takojuser posted image !! Spremljaj ZSuser posted image !!

Freycha kaj si našla Baby center, ker jaz sem tudi slišala reklamo in mi ni jasno v katerem Merkatoru bi naj to blouser posted image Kak je blo na plavanju, si nas kaj pogrešala?user posted image

Madejka jaz sem tudi shujšala okrog 3-4kg. Če po resnici povem, se točno preden sem začela z dieto sploh nisem tehtala, tak da sem tu nekje kot ti in sem kar zadovoljna

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.3.2008 20:48:48   
Freycha
preveliko sliko sem očitno dala..... jaz sem pa nalašč dala tako, da se vidi modrica......

evo, dete v postelji, zagotovo še ne bo tako kmalu zaspala, ker zadnje čase to ne gre tak hiter, grem pa spat takoj, ko se umiri..... tam nekje do 10h upam, da splinim v posteljo.....

ojej češnca, Anžej bo pa očitno kmalu govoril user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.3.2008 20:58:32   
Freycha
pupi še vedno nisem našla tega klinčevega BC.... pa v Mercatorju na pobrežju so me malo čudno gledali user posted image

Zdej ostane samo še varianta Mercatorja pri hitri cesti, na poti iz MB v Hoče, ko je na levi strani en zelen Mercator, če je tam notri mogoče user posted image  Ni pa ne na BC ne na Mercatorjevih internetnih straneh nikjer nič zabeleženo. Sem tudi pogledala v marčevskem časniku Mercatorja, pa tudi ni nič notri zapisano..... k bi se en norca delal user posted image user posted image

na začetku sva bili z mamico Rebecce edini, potem je pa še ena prišla, ki ima Millo, pa smo me tri harale po bazenu, malecke so bile pa malo nezainteresirane.... kot bi se jim zdelo brez veze migat, če jih skoraj noben ne gleda user posted image user posted image user posted image  Potem sva pa tudi z mamico Rebecce še malo poklepetali, potem je pa ona šla, jaz sem pa čakala, da se je Dita zbudila. Potem sem šla pa v Europark, pa v Mercator na pobrežje itd.....

Aja, kaka krava sem jaz user posted image user posted image user posted image  user posted image Grem v Europark, da bi v DM-u neke zadeve nakupila, potem pa se malo šetkam naokoli, pa v H&M kupim eno spomladansko jaknco - zase.... pa grem še v Tacosa jest, potem pa tamala rata tečka, pa se hitro spravim v avto, da bi zaspala in se odpeljem. Ko pa pridem domov, se pa spomnim, da nisem šla v DM, kamor sem v prvi vrsti sploh hotela it user posted image user posted image user posted image user posted image  kokoš prve stopnje!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.3.2008 21:07:03   
pupi
Ja nič Freycha bo treba še 1x v DM-a, in to direkcjone, ti si pa prava pojava user posted image user posted image user posted image . Se vidi, da je vse bolano samo Dita in Rebecca vztrajata met zdravimi. Joj toto lepo vreme je celi sitem zmrdalo, zdaj pa mam bogega prehlajena otroka doma. Bošika, pa tak se trudi in je dobre volje. Bogec moj!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?