Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Naš je bil zeloo zadovoljen, tako, da ga bomo tudi letos vpisali. Aja trajajo pa od nedelje do petka.
Ampak mi smo bili lani in predlani ZELO zadovoljni.
. Pa me zanima, če se lahko zanesem, saj jo zeloooo skrbi kako bo šlo. Gredo v hotel Celjska koča na tabor: spoznavanje južne amerike. Meni izgleda super, ne vem pa kako bo. Ali ima morda kdo izkušnje z njimi? Bom ko pride nazaj napisala tudi jaz kako je bilo. Hvala.
. Njej ni problema. Ampak tavelika..... ta je pa zakomplicirana do konca. Nikamor!!! Pogojno prespi pri moji mami, kjer preživi vsak dan nekaj ur po šoli in jo je res vajena. Noč, morda dve. Več pa ne. Od nekdaj je tako, zato tudi še nikjer ni bila. Letos so šli prvič za tri dni s šolo (razredom) nekam in glej ga: veselila se je in razlagala, da se bo imela super in komaj čaka, potem pa......zbolela in seveda ni mogla iti. In spet nismo poskusili.... Ne vem, katera je bila bolj razočarana: jaz ali hči. In tako sva se odločili, da gre s Sofistkom. Ampak jo že skrbi... Kaj če...? Kakšna misliš bo hrana? Kaj če ne bom mogla spati? Kaj če bodo strogi (a ona full mirna in pridna)? Kaj če...? Vsak dan do odhoda bo tako. Najbolje, da jo na avtobus pelje kdo drug ne jaz. Vem in razumem, kaj preživlja ampak ane, da je res že čas, da se odtrga od nas?