Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)
sej vem da tuki bolj sama s sabo govorim, ampak....danes sem podpisala nov, torej pravo pogodbo, tko da bom dobila poračun plače za 3,5 mesece za nazaj, in bom dobila zdej praktično 2 plači. tolko me je razkurlo to, ker mi je tisto pogodbo napisal debil, ki vodi kadrovsko službo, in ki vse napake, ki so narejene, stori on. ko se pršla v pisarno gnida ni imela niti tolko jajc, da bi ostala noter in se mi opravičila. je lepo skliznu. matr, z vsakim dnevom znova ugotavljam nesposobnost na vseh koncih. ta človek je eno leto tu, ne dela pa absolutno NIČ. vse ostane za drugo šjoro v kadrovski. sodelavki je, ko je pršla do njega za napredovanje (tisto k je za vsake 3 leta delovne dobe) se je začel nasmihat in ji reku, da sej ne rabi višje plače in da je itak začela že z visoko
. in to je samo ledena gora zgodb o tej prazni glavi.