Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
:zaspan:, jaz pa sem se danes kar naspala, pa čeprav se mi še malo zeha :zaspan:...
Drugače pa vse po starem. Čakam da :hudicek:M mine in da lahko gremo spet v nove boje :sloncek::sloncek::sloncek:. Moj :miska: je kar naprej nekaj bolan. Spet ga daje prehlad. Je rekel, da so krivi vitamini, ki mu jih dajem. Ne vem kako to, da se ga je to leto vse živo lotilo. Meni pa vitamini očitno kar pomagajo, saj drugače fašem čisto vsako bolezen, ki je kje blizu mene, letos pa sem se vsem izognila (že trkam po lesu);)...
Jutroooo!!:zaspan::zaspan: Pozdrav za vas ob vroči:kava: Kaj je danes:zmeden2::zmeden2:Petek?:zmeden2: Ah meni so vsi dnevi enaki:)--petek svetek-vedno delavni dan:((
Uffff jest sem pa danes tooook vesela,še bolj bom pa ko bo ura 15.00.Čeprav mi bo danes sigurno bolj luštn v službi in v vaši družbi,kot pa popoldne doma.Ker bomo zlagali drva,pa se mi čist nč ne da:(.Ampak važn da nas ne bo zebl;).
Lep in vesel petek vam želim:rozica::angel::rozica:!!!
Jutro punce.Ste pa zgodnje.Mene je dans sonček zbudil.Inseveda je danes zadnji delovni dan v tednu:bravo::bravo::bravo::)-Čeprav mislim da nebom čez vikend tako vesela...