Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
sem v spontanem postopku za prenos zamrznjenčkov. Torej nobenih inekcij... samo kontrola krvi, ovulacije in UZ... torej, samo čakamo, kdaj bo folikel počil, da se začne štetje do petega dne, kolikor sta stara zamrznjenčka. Takrat mi jih vstavijo.
Torej - če imam danes ovulacijo, in če danes , ali je možno, da zanosim po naravni poti? Je. In če mi potem čez 5 dni dajo še 2 zamrznjenčka not... in se slučajno oba primeta... potem imam šanse, da zanosim s tremi. V najboljšem primeru. Hkrati je tud velika verjetnost, da ne zanosim ne naravno ne z zamrznjenčkoma. Se pravi zagledam čez dobrih 14 dni en velik minus.
Sej v bistvu na GK niso nič rekli, da se ne sme - ergo... je možno - vsaj statistično .
Hvala . Sej jest bi bla tud z enim čist zadovoljna... sam tko razmišljam... če se je en prijel novembra... pol se lohk tud zdej... sej to, da mi vstavijo pol čez 5 dni še 2, ne bi smela bit ovira . In če se slučajn kej prime, ne bom nikol vedla, kater se je prijel .
mal filozofiram
12.12.2008
Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.
Samo, da bo zajokal....pa ni važno kako ga narediš, od zgoraj ali od spodaj...
Pika74.....Seksajta in imejta se neizmerno rada.....če se ne oplodi tisto jajčece, pa boš vsaj pripravila maternico na sprejem zarodkov...Maternica polna krvi in ljubezni... komaj čaka sprejeti v naročje , ki jih že pošteno zebe....
Že sama čutiš, da vama bo uspelo.....Priznaj!!!! Jaz to čutim tudi!!! In, vesela sem zate!