|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Priprava tune "eazy way" 29.1.2005 0:31:11
|
|
|
|
Joe
|
Najbolj ajnfoh je direkt s hladilnika ali zmrzovalnika na mizo ali v grlo. Malo bolj zapleten je recept "Safcol" - potrebuješ odpirač, file pa je že notri. Drugih pa ne znam. Menda malo popečeš na olivnem olju, nekaj soli, nekateri imajo radi kanček popra (priporočam, da si ga dodajo sami). Mislim, da ni dobro preveč dodajati ribi, ker prikriješ njen okus (stran s tržaško omako!).
|
|
|
|
|
Priprava tune "eazy way" 29.1.2005 0:47:17
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, tiste konzerve nama že pri uhah ven gledajo. In sva se danes v šparu lepo odločila,da bova kupila file in pripravila na dober in preprost način...ja, ja, ja,...baje je tuna zelo suha riba, sploh če jo pripravljaš predolgo. Sicer je Izi pravi maher v pripravi morskih sadežev ampak tega še nisva poskusila.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)

taka, da mi raje daj mir! (
23%)

kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)

meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)

ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!