spps
|
JUNIJSKE BORKE ZA xx.06. - fragola xx.06. - tane xx.06. - tinkatonka xx.06. - šnucika xx.o6. - brkn83 xx.06. - jer.za xx.06. - srecna_zvezda xx.06. - Še ena T xx.06. - sazi xx.06. - crvicek xx.06. - athina xx.06. - nina166 01.06. - Arwenko(2.krog) 02.06. - sunny2 07.06. - micamuca(2.krog) uršika*** isa murkica Rosi* bambina tany83 bastian111 pikica5 urskaj little angel Sasa78 Polynesia katalina TODY78 _ ancica_ anci _sanja_* Tiki55 lunica24 sonček85 EnaNobena NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JANUAR.................25% srečk nosečk FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk MAREC...................20,9% srečk nosečk APRIL..................... 23,7% srečk nosečk MAJ ....................... X % srečk nosečk JUNIJ .................... x % SREČK NOSEČK --------------------------------------------------
|