zara13
|
Ojla! Joj napišem cel roman pa mi vse skensla, zdej prvič vem o čem ste pisale, ko vam je isto naredilo s textom, meni sedaj prvič no pa še vse jovo na novo. emina83 - tudi jaz držim pesti, da bo vse uredu pa lepe slikice si dala v album, Ajša prava lepotička! orka - tudi jaz bi rada videla fotkice spanje - zaenkrat še dobro spim, moti me le zabasan nos. Moj je rekel, da diham kot kit to se mi prej ni dogajal, sedaj se pa vsako jutro zbujam s totalno zamašenim nosom. MŠ - še ne vem kdaj se sploh začne na Jesenicah, se bom pozanimala ta teden, mislim, da bom začela kar septembra. Sicer pri nas ni nujno, da so partnerji zraven v MŠ (tudi če niso na predavanjih, so lahko pri porodu) mislim pa da bo moj šel vsaj 1x pogledat. Danes sem si merila obseg trebuha - 92 cm!!! Joj se veča! Koliko merijo vaši bušiji? Kakšen bo šele novembra!?! Se mi zdi da sem se kar fajn razširila v bokih in v nogah, ko hodim se mi stegna kar vmes dotikajo, spet ena stvar, ki je prej nikoli nisem doživela. Ja nosečnost je full zanimiva Danes bom malo pospravljala, glede na to, da sem do četrtka še doma, da bom imela potem res podaljšan vikend in čas za počitek. Morda bom izpraznila tudi komodo, kjer bo previjalna. Hmmm..ne vem če ni še prezgodaj!?! Kdaj boste postavljale posteljice in vso opremo? Najbolje, da se odpravim pospravljat, se še tko tipkamo malo kasneje..aja pa še ena sončna kavica za vse
|