Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

gredo  vami na NS? 

drage, 
 . 
  - zgleda da polna luna vpliva maximalno. Čudno spanje, čudne sanje...a se vam tudi kej podobnega dogaja? 

sinoči fasala vročino in celo noč nisem nič spala, je bogica skos neki jamrala pa jokala. no, ko je pa sirupa za vročino spila, je bilo mal boljše, tak da sem si vsaj malo očke spočila. danes sma ble pri zdravniku, je rekel da ni nč posebnega, da je pač prehlajena+vneto grlo, tak da je treba počivat. prejle je ravno spet mal zaspala, pa jaz tudi premišljujem da bi šla mal zalegnat, ker sem čist hin. 

, zdej pa spet mal delat. Mam srečo, da mi danes ni treba kosila kuhati, k sva k mami povabljena na rojstni dan tko, da bom tisto urco izkoristla, da mal po stanovanju pospravim. Sem bila ta teden tako lena, nisem niti opranih cunj pobrala s stojala pa so že tri dni suhe.Upam, da se ne bo tale lenoba vlekla celih devet mesecev, ker drgač ne vem kaj bo s stanovanjem
 je treba tud ven pelat pa se mal z njim ukvarjat pa je potlej že koj kmalu večer, pa se mi zdi, da dnevi kar letijo mimo. 

Mogoče pa to toliko vpliva,da imam dva
  Ampak se ne splača, ker ta mala pikica čuti vse, kar čutiš ti, tako da relax in pozitivne misli, pa bo. Me bomo pa seveda držale pesti! (sej drug teden bom pa mogoče js rabla take nasvete) Kok smo čudne, a ne? 

.Ne mi zamert, če bom bolj štrajkala na RR.