konina
|
NAši izvidi so super, vse je tako kot mora biti, srček bije pri obeh 160, velika sta 7,1 in 6,7. NS je pri obeh lepa za na sliko, je bila G full zadovoljna. Rezultati so za dvojčke menda zelo lepi. Eden je bil malo bolj sramežljiv, drugi pa je spet poziral. Samo noge sta skupaj tiščala. Pri prvem se je G nekaj zazdelo, pa ni sigurna, tako da naj ostane skrivnost, dokler ne bomo bolj prepričani. Drugi pa sploh ni nič pokazal. caligula, mi smo bili malo prej tam, pa smo bili potem zelo hitro na vrsti. Tako, da sem bila 9.10 že vsega konec in srečna in ven smo šli trije na široko nasmejani ljudje. Neva je bila očarana in prevzeta. Bilo je res lepo. Upam, da si kaj lepega nakupila, jaz bom šla pa verjetno popoldne. Saj imava 26. tudi obe kontrolo pri G, kajne? Se mlorda pa takrat vidiva. Uf, sem se razpisala, ampak res sem srečna. Sedaj bom pa lažje zadihala in začela uživati. LP, Nina