Andromeda
|
OK, danes sem bila na pregledu in sem G vprašala kako je s sredstvi proti komarji in mi je rekla, da v nosečnosti ni najbolj priporočljivo uporabljat une stvari, ki se jih vtakne v elektriko, sploh naj bi bile "nevarne" tiste zadeve, v katere vstaviš tableto. Kar se tiče raznih kremic, sprejev proti klopom in komarjem, pa ni panike, razen, da se ne špricaš z njimi po bušiju. Aja, pregled je minil ok, UZ-ja mi ni delala, sva pa srčka poslušali. Kri imam super, pritisk bolj nizek kot visok, zredila pa se nisem prav nič in me je sestra spraševala, če veliko bruham in ali imam apetit Pa sem rekla, da bruhala nisem niti enkrat, apetit je pa ok, zadnje tedne povečan in smo zaključili, da očitno vse sproti skurim... konina - tudi jaz imam zadnje dneve malo vrtoglavice, možno, da je to od vročine, sploh pa, če imaš tudi ti bolj nizek pritisk. Moj je 105/60. Ti se kar drži senčke in se hladi na primeren način, pa pij veliko tekočine... Zdaj grem pa še od lyre bušija pogledat, potem pa spat, ker sem ful utrujena... Lahko noč,
|