nagajiva
|
Ojla, Lyra*-sem ti kar malo fouš, ker si se cartala, pol pa lepo zaspala........... Moj pa bo doma čez kako uro, pa se boma pol.................. Eh, vraga, pred večerom ne bo nič, ker greva okoli štirih od doma, pa mama neko letanje. Pol sedmih mam pa jaz pevske vaje (mamo jutri koncert), tak da.........Samo zvečer pa ga ne spustim iz rok Glede kavice, pa jutri dopoldan, če ne bo spet tako lilo. Ali pa če ti ne pozabiš...... Se še tipkama. Tamy31-tvoja in moja tašča bi se lahko poročili.......... Midva še edino poročena nisma, pa to bo 1. otrok. Ampak, odkar se je vselil skupaj z mano, je najin odnos .............Eh, prej se je samo delala upajoč, da tako ne bova ostala skupaj.......Je malo tud delala na tem. Ampak na srečo ma moj pamet, pa je ni poslušal in se da z njim vse lepo pomenit. Mi je pa tak že reko, da je njegova prava družina, moja družina. Ker njegovi tako samo spletkarijo proti njemu (mama, sestra in njen; ata pa je tak velika copata in more bit tiho). Njegova družina je res zgodba zase in ko jih enkrat spoznaš, ti postane vse jasno. Vreme pa je res pravo za tako debato. Tak, grem kosilo dokončat. Sem že malo lačna.........Bojo danes špageti, pa mleto meso, pa solata.....mnjami
|