Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
upam, da bo šlo!
Tak ga grem še enkrat malo pregnest, pol pa nekaj pojest.............
) in sem kupila ene hlače, kiklco na elastiko in 3 majčke, za vse skupaj sem dala 67 eurov. Zdaj samo še čakam, da se to frdamano vreme uredi, da bo končno poletje, da bom lahko kaj oblekla, ne
Uf, kaj sem jo nadrla. Ponavadi sem bolj mirno odreagirala,če se mi je kaj podobnega pripetilo danes pa sem babnci povedala kar ji gre. Ampak ona je še kar naprej regljala. No, se vidi, da je petek 13. Si pa ne bi mislila, da bom sredi junija oblečena v puli z dolgimi rokavi in v zimske nogavice...Me zebe kot psa. No, saj se grem zdaj s prebrancem pogret!
Me tako zebe, kot sredi zime. Mislim, da je ta veter še skoz stene prepihal, ker je še v stanovanju hladno. Jutri pa še sestrična praznuje roj. dan in mamo piknik, pa še to na Pohorju. Že vidim, da bo treba bundo vzet iz omare. Sreča, da imamo velik šotor in plinsko pečko, tako da ne bo ravno ne vem kako grozno......
Junij je,jaz pa sploh nimam občutka,da je poletje! Kaj res ne more bit malo sončka?
Jutri pa upam,da bo malo lepše vreme,bom šla malo na kavico v mesto,drugače pa kr v Europark...sem nonstop doma in mi je že prav tečno. Sem danes cote zlikala,pa vse pospravila,ju3 popoldne pa me čaka še kopalnica
. Pa
Pojedla sem čokolino,pa vroče žemljice...
za vse skupaj! Jaz grem svojo spit na teraso, da malo sončka ujamem, potem se grem pa učit. Mam jutri zjutraj izpit. Lepo nedeljico vam želim! Z veliko sončka!
naredit kopel in se boma malo namakala.......Pol pa tv, pa kake kokice.....