Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ma kako se je spremenila in zrastla, pa pridna lepa pastirka
samo upam, da je nisem nalezla 
- ma sej veste, kako je doma, samo cmizdri, ker bi rad izkoriščal pa mu ne dovolimo - poanta: bo šel večkrat na počitnice
), k če ne ne bi sfolgala vsega - no Draževa sobica itak napol končana čaka, pol pa še Ditina, samo za to nimam niti ideje še kaj bi. Mah ja, a boste jutri kaj okoli šetale?
).
) in vse kaže, da bosta v naslednjih dneh zunaj zgornji dvojki. Danes je bila prav boga, vsako toliko se je kar na lepem začela dreti. Ma ko je za jest... ni šans, da odpre usta. Pri nas bo minilo kar precej časa, da bomo naredili tako fotko, kot je Majrim naredila Neži - z žlico v roki.
Tudi prebivalci so tako tako...
. Ciaoooo!
Samo, da zaželim Dobro jutro.
...ker zgleda,da vse bolj spijo danes
kavbojke krajšat...
ma una sestra pri naši dr, tako nič ne gvoori in se mi zdi da si misli svoje...sem klicala, ji povedala in ona je bla tiho (po moje me je mislila kaj o hrani) in pol sem ji sama rekla če je možno da je to in akj naj naredim??