Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 19:52:18
|
|
|
|
melaverde
|
Uauuuuuuuuuuuuuu Matiaaaa, bello della zia očala mu ful pašejo...mama na tebi pa je sedaj, da vztrajaš ma na momente mi je podoben Valu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 20:12:05
|
|
|
|
majrim
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:19:47
|
|
|
|
thaiss
|
Helenav kaj podpišemo že jutri predporočno pogodbo Klara lepotička
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:21:59
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav evo naš Primopiano..smo se danes polnoooo slikali sem pogledala album, to ste se danes popoldan fotkali??? lepe
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:22:22
|
|
|
|
melaverde
|
pa vedve ste tudi kot..... niso pasali cajti, ko so starši izbirali ?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:22:26
|
|
|
|
majrim
|
helenav...dej malo manjše slike,da nnam ne boš sesula sistema ...drugače pa že prava šinjorina
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:23:32
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde pa vedve ste tudi kot..... niso pasali cajti, ko so starši izbirali ?! kaj pa veš...še se dogaja...kaj če je Klara muslimanka?? ...pol je res najbboljše,da se že zdaj dogovorijo
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:32:25
|
|
|
|
helenav
|
ej..ne vem kako pomanjšat slike e ma jaz bi takoj podpisla pogodbo....tako vem...da Matičko je pri dobrih starših in bo bil ziher priden in pošten..pa da ga bo mama poučila o spolni vzgoji in to... he he he ja to smo danes slikali....že 8 mesecev se pripravljam na slikanje ob morju...no pa je končno ratalo...čeprav še enih 10 slik ima ziher Irena..jo morem spomnit da mi jih pošlje.... thaiss vas je bilo lepo videt na kolesu...ste uživali vsi trije...jaz komaj čakam, da Klara zraste in bomo tudi mi tako majrim kako je ...meni zaostaja že dva dni ..ampak najbrž bo kmalu prišla...kajti v sebe mečem nemogoče kombinacije in nekam preveč me daje
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:35:29
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: melaverde pa vedve ste tudi kot..... niso pasali cajti, ko so starši izbirali ?! kaj pa veš...še se dogaja...kaj če je Klara muslimanka?? ...pol je res najbboljše,da se že zdaj dogovorijo a pol ga moram dat obrezat
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:38:20
|
|
|
|
majrim
|
alora...pejdi na slikomat in tam imaš vse formate slik...ker če ne bo res zrušlo sistem...to pa ne smeš!!..o fešti raje ne bi... ...se vidi,da je dolgo ni blo na obisku ...in mora nadoknadit za vse za nazaj thaiss...maš sedež za Matio??...kje ga voziš,zadaj ??...mi smo ga tudi danes kupli
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:40:13
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss...maš sedež za Matio??...kje ga voziš,zadaj ??...mi smo ga tudi danes kupli ja zadaj in full uživa!!! Katerega ste vzeli??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:42:01
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss...maš sedež za Matio??...kje ga voziš,zadaj ??...mi smo ga tudi danes kupli ja zadaj in full uživa!!! Katerega ste vzeli?? ufffff,preveč me vprašaš ..je še v avtu...aha..mister fox...pa mate vi na prtljažniku al na štangi??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:48:31
|
|
|
|
majrim
|
no,zdej pa ni nobene več...kam si šla thaiss??
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:52:05
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: majrim thaiss...maš sedež za Matio??...kje ga voziš,zadaj ??...mi smo ga tudi danes kupli ja zadaj in full uživa!!! Katerega ste vzeli?? ufffff,preveč me vprašaš ..je še v avtu...aha..mister fox...pa mate vi na prtljažniku al na štangi?? sem šla lulat mi ga imamo na štangi
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:52:47
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav ampak grem tudi jaz enega povlečt ti si opasna baba
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:53:39
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav jaz sem tu ampak grem tudi jaz enega povlečt sej tudi jaz lahko zdej samo vlečem
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 21:59:25
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: helenav jaz sem tu ampak grem tudi jaz enega povlečt sej tudi jaz lahko zdej samo vlečem porkačonke!!!! Meliss dove sei??????????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 22:03:44
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma na momente mi je podoben Valu meni pa je Matia podoben Mimmotu..ga že vidim čez par let, isti http://www.flickr.com/photos/icesaronifanclub/2251861309/ http://www.flickr.com/photos/icesaronifanclub/2252659200/ ma imaš prav, čeprav ima Mimmo učke preveč skupaj... jaz grem ki sem likala od 19h in me boli križ... thaiss, dobila mail...so lepi ampak se bojim da bi Val imel vse prste razbite če so spredaj odprti ?! že tako jih spredaj najprej zguli
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 22:04:37
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss porkačonke!!!! Meliss dove sei?????????? Son qua.... ja, ne se družit z njimi... je ruba da nardiš dvojčke
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 22:09:40
|
|
|
|
melaverde
|
thaiss, pogledala Kickers...ma mi nisi pripopala cen zraven se čujemo jutri, ciaooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 28.4.2008 22:10:52
|
|
|
|
thaiss
|
ma alora ostani tuki, ne zapuščaj me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cene...sej sem ti napisala da so tam okoli 60€
< Sporočilo je popravil thaiss -- 28.4.2008 22:12:07 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Oskar, Adam, Izak ali ManuelTLFKatero ime bi izbrali za sina?Oskar (
17%)

Adam (
5%)

Izak (
15%)

Manuel (
9%)

nobeno (
54%)

vseeno (
1%)
Število vseh glasov: 551Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!