perp
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Ojla ženske, vidim, da ste se spet naklepetale. Jaz sem šele zdaj uspela priti do računalnika, ker danes pa je bil dan z velikim D. Ne vem kaj je z mojim Maksom, sam zadnji teden ga mal sračka. Midva se leže dojiva in če ne zaspi pri dojenju potem je halooo. Sploh ga ne morem več uspavati , ne na postelji na kateri se dojiva, ne v posteljici, ne v vozičku, na na rokah, ne v jajčku, ne v ležalniku...groza.... Prej mi je lepo ob 8 ali 9 zvečer zaspal in sem bila sigurna, da bo spal najmanj 4 ure ...cel teden pa se zbuja na eno uro, včeraj zvečer sva jedla ob 8, 10,11,11.30, potem pa je bil buden od 12-1.30, komaj sem ga uspavala na rokah, ob 5 že jok in je cmihal pol ure.... Pojma nimam kaj ga daje, do včeraj mi ponoči ni niti 1x zajokal, sam se zbudil, pojedel in zaspal...danes pa alarm. V celem dnevu mi je spal 1 uro vsega skupaj...po 15 min, tečen kot driska...roke in joške imam do koroške Kako ve uspavate svoje sončke?? Midva pač se dojiva leže, zaspi in ga preložim v posteljico...pa ve??? Ja meni je tudi žal za srečanje ....poslikajte se PLEASE...pa da vas tudi me k ne moremo v lj mal vidimo... Ja DINKI tud jaz zmeraj vlačim s sabo svašta v torbi SAN jaz bi tebe proglasila na marčevkah za super MAMI!!!! Špela to je polna luna!
|