gaya24
|
Dober večer! Sem vas zdaj na hitrco preletela, da vidim kaj se dogaja... lucalu: Tvoj Tai je ful luškan fantek. Opažam, da imata z Majem zelo veliko enakih cotk Glede dojenja...Na srečo je mleka dovolj, še vedno samo dojim in se mi še ne mudi kaj dodajat. Sicer se pa Maju tud vidi, da je mleka dovolj. Tiste, ki mislite, da vam ga primanjkuje...menda žitna kava ful pomaga (js jo kr v Hoferju kupim, majo tisto instant, pa še dobra je ful, če si jo z mlekom narediš in ne z vodo). Aja, pa menda bel kruh tud daje več mleka... To sicer ne vem, mi je ena rekla, da ko se ji je zdelo, da ima manj mleka se je bele kave pa belega kruha najedla in je pomagalo. Obračanje in ostale vragolije... Maj se je že pri 3. mescih obrnil s hrbta na trebuh in to prvič v posvetovalnici, da je sestri skor z mize padel, ko mu je delala tisti test z rdečim cofom. Zdaj se pa že ful dviguje iz vozička in iz ležalnika....kar sedel bi skoz. V igralnem centru moram pa itak bit skoz zraven njega, ker drugač je kar hitro na parketu.... Drugače je pa ful priden, vsak popoldan mi spi od 2-3 ure, zvečer pa zaspi med deseto in enajsto. Ma pa eno slabo navado...da zaspi na joški in nič drugače. Aja, pa zvečer ne velja noben drug kot pa jaz, če se slučajno zbudi. Sva šla z mojim en večer na morju na pijačo, sva hotla mal izkoristit,ko sta ravno tast pa tašča prišla. Maj je že spal ampak se je zbudil in se začel tk dret, da ga nista mogla umirit in sta naju klicala naj pridema, ker je verjetno lačen. Pajada...nič ni bil lačen....sam v roke sem ga primla in je bil tiho, čez par sekund se je pa že smejal. Zdej pa grem mežat za ene 8-9 ur Lahko noč vsem, ki še kolovratite tukaj gor, če slučajno danes ne bom tazadnja kot ponavadi
|