Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. A bomo že sam sprjazent se moram, da mam zdej osebnega trenerja in ne rabem v fitnes hodet
. Če ma pa faj zapackan nosek se pa na netu ena fajn stvar dobi (baby vac
tudi z jokom zbudijo? Ponavadi se sploh še ne čisto zbudi, samo jokat začne, pa ga ne morem drugače potolažit kot da ga zbudim in vzamem iz postelje, da se zbudi. Potem je pa spet kmalu zmatran in tečen in spet uspavat jovo na novo. Ponoči pa sploh ne joka, ko je lačen začne stokat ali pa se premetava po celi postelji, da me s tem zbudi.
, da potem mi bo pa zagotovo spal. da ona dva sta tako prakticirala. pa sem jima povedla, da tega pa ne bom delala, da ti menda otrok to zameri. sta kar hitro mojga vprašala a si nama zametril?
ni cel teden, ker je na pripravah in pol sploh ne utegnem na računalnik. Zdaj pa ravno Maj spi, pa sem si vzela mal časa, da kaj napišem pa nove slikice sem v album dodala. Zdaj vas bom pa šla mal brat, da vidim kaj kej počnete.
Kako smo kaj?
Tai na previjalni zganja take vragolije, da je joj! Obrača in premetava se non-stop in res ga komaj oblečem... Groza - kaj bo šele čez dva meseca!
. No, pa jih bo sedaj dobila 3