Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Čeprav je majhna pozornost, sem je bila zelo vesela. Pa še copatke smo dobili (starejše gospe se zbirajo in pletejo copatke, ki jih nato podarijo novorojenčkom). 
... na rokah že dolgo ni zaspal... ni takšna carta kot tavelika.. vsaj ne zaenkrat... ampak mislim da je tudi od otroka odvisno kako zaspi..
medve sve že prišle na 7 na dan (v 11 dneh), ampak punce, to so zdele zadnje dve noči taki stoki, zjutrej pa kar orng joka in je prov boga. Tudi mami kar zraven joka. No in se bom zdej vrnila na 2 kaplici na dan. In res postopno napredovala - če sploh. Drugače pa baje te plivit O3 oz olevit D3 kaplice prodajajo tudi v Škofji Loki v lekarni Arnika (04/513 19 84) in ni ponj potrebno iti v Avstijo (to citiram iz RR-a).
. bravo naše mleko
, dfa ne bi bila tako izbočena. imava pa pregled čez dva tedna pa bomo vidl kaj bo rekla. je imela že hči popkovno kilo, sicer manjšo in je šlo lepo nazaj, do četrtega leta je popolnoma izginila
in za odgovore glede
. zdej me ne skrbi več toliko.
. Pritoževala se ni, tako da upam, da sem jo šepravi čas preoblekla. Je pa kar boga od teh mojih kapljic za krčenje maternice - že 2 dan je ful jokava, kar ji ni podobno. No, samo da se to zrihta.
.