Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
...pa midva ga še dopoldne nisva izkoristila ko je bila možnost ker še ni deževalo....sploh ne vem kako naj še zabavam Tita, mu je tko dolgčas doma....če ne spi je prav tečen. Upam, da bo čez vikend kaj bolje....

Sem pa s prijateljico zmenjena da se drug teden dobiva, ker zvečer naša Taja intak umetno mleko dobi, tako da ni problema. Sej je oči zmer kirču da ne more on nič. Sedaj pa lahko, k ji da flaško.
in sedaj ko dojim,pa Tit normalno kaka in prdi, tko da se ji ne bom odrekla.
. Smo bili na enem RD v Celju in je bilo 10 stopinj. Je bila Julija toliko oblečena, kot še ni bila - še ko se je rodila mi bilo tako mrzlo.. Narobe svet, res.
. Bomo videli.
in vsi so taki sončeki. So mi pa prav padli v oči lasje od Matica (od mergetke). Ful ima las in ima že pravo frizurco.
. se mi zdi hitro. no in potem jo nese v usta in nato mu pade in se krega. tko, da mu pol mal pomagam in se potem veselo pogovarja z njo in jo okuša. sploh je navdušen nad dvema, eno s krogci in nekim čudnim klovnom. pa še vedno so mu zelooo všeč črte