Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Oj! Punce zanima me- imela sem že ovulacijo, ki sem jo komaj da zaznala. Danes po malo več kot tednu dni od tega- pa se mi je povišala tempetarura iz 35.9 na 36.3- že dva dni opažam to. Je to mogoče znak da sem noseča. Test je bil včeraj negativen, seveda preklamu je še-saj moram M dobiti šele v soboto oz. nedeljo. Hvala vam.
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 12:50:36
Tiara123
Po ovulaciji mora biti BT višja najmanj 18 dni, da lahko govorimo o nosečnosti. Je pa normalno, da je BT visoka v drugi polovici ciklusa od O naprej. Če ne dobiš M in je BT še vedno visoka, potem lahko računaš na , oziroma če te prej ne preseneti
RE: višja temp-je to znak nosečke? 12.3.2008 16:38:56
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Oj! Punce zanima me- imela sem že ovulacijo, ki sem jo komaj da zaznala. Danes po malo več kot tednu dni od tega- pa se mi je povišala tempetarura iz 35.9 na 36.3- že dva dni opažam to. Je to mogoče znak da sem noseča. Test je bil včeraj negativen, seveda preklamu je še-saj moram M dobiti šele v soboto oz. nedeljo. Hvala vam.
T ostane povišana od O do M, kolikor sem jaz gledala razne članke o BT, tako da po moje to ne more biti znak za pri meni pa merjenje BT itak ne deluje ... sem obupala nad tem merjenjem. Vseeno srečno!
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 9:54:28
Anonimen
Oj! Drage prijateljice,dva dni nazaj sem delala BC in začuda sta se pokazali dve črtici, res da je bila prva zelo svetla, ampak to je to- TKO DA SEM FUL HAPPY!!!
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 10:00:16
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Oj! Drage prijateljice,dva dni nazaj sem delala BC in začuda sta se pokazali dve črtici, res da je bila prva zelo svetla, ampak to je to- TKO DA SEM FUL HAPPY!!!
RE: višja temp-je to znak nosečke? 20.3.2008 10:05:28
pike
jaz sem pa nekje slošala, da ob jemanju Klomifena BT ni najboljši pokazatelj O itd.. Zdaj pa ne vem. Jaz sem si jo merila en dan po tistem vodenem izcedku in sem imela 36,2. Danes zjutraj pa sem sicer vstala, šla v kuhinjo se vsedla in izmerila na istem mestu pa je bila 35,9. Sem pa prvi ciklus na Klomifenu in danes je 17. dan od zadnje tabletke. Sem pa po dolgih mesecih imela ta beljakast izcedek, ki je za O značilen. Pri G sem pa zaradi ciste bila na UZ 3. dan jemanja K in je rekel, da O bo od 10 -15 dne ciklusa. Upam, da bo kaj uspeha po 7mesecih truda.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?