Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Včasih (ko je volja) si za par dni zamenjam za kaj drugega, ampak vedno pride na vrsto "ta prvi".
) in to je to...
V glavnem, mene tudi mika-že 4 leta, pa me je straaaaahhhhhh. No in danes me spet zdraži prijateljica, si ga je včeraj dala v nos, čisto majhnega. In spet me je zamikalo... Joj... in bi šla ... ampak fora je, ker grem spet na porodniško, bo folk rekel, če s emi je zmešalo pri dveh otrocih...
...sem mela ful otečeno....tako, da sem ga hitro ven dala.....zdaj ga grem pa še enkrat dat, ampak na pištolco...mi je to boljš, ker ima ta uhan isti sistem kot navadni uhani, ne pa uni ki so na pištolco....ki imajo samo na koncu zavihano...in tisto je mene ful motilo....upam, da mi bo ta ostal v nosu...se mi zdi malo bolj primerno za na šiht, kot pa ta v obrvi, v katerega se vsak zapič .... meni je pač piercing všeč, ne morem pomagat....