Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
jst sem v 1. jedla centramed mami, pa se od začetka nisem nč redila, zdej sem v drugo in jemljem elevit, pa sem že +1kg, pa sem komaj na samem začetku nosečnosti tak da bom kr lepo nazaj na centramed mami prešaltala.
po moje je to odvisn od vsake posameznice in njenega organizma, kak ti telo sprejme kako zadevo. da bi pa karkoli ugotovila, jih pa itak morš prej poskusit.
sama upam da v tej ne bo toliko kg kot v prejšnji, ampak zgleda da ne bo tako