Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 17.3.2008 11:10:49
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gojska
kva je zdaj ....a pogledam, al ne ?
morte vedet da sem v službi in tešča
ja, pol pa kr poglej, bruhat potem itak ne boš mogla. Jest pa tut ne
Če te zanima: dve bejbi se ližeta, potem se ena pokaka v kozarec in potem to človeško blato skupaj ližeta in valjata po ustih kakor sladoled. No potem pa še ena drugo pobruhata in se ližeta...Če sta lulali in pili pa ne vem več..
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 17.3.2008 11:12:45
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
da sem pr....ca
nisi pr....ca, ampak če boš takole nadaljevala, boš pa taka:
EVO... točno to sliko smo mele mi v študentu na hladilniku prilimano... Vidiš sliko samo prvi teden.... potem se pa navadiš... in je sploh ne opaziš več.
Ali še huje... vedno ko odpreš hladilnik si rečeš... uf proti tej sm manekenka... torej lahko jem.
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 17.3.2008 11:20:19
gojska
IZVIRNO SPOROČILO: gojska
kva je zdaj ....a pogledam, al ne ?
morte vedet da sem v službi in tešča
ja, pol pa kr poglej, bruhat potem itak ne boš mogla. Jest pa tut ne
Če te zanima: dve bejbi se ližeta, potem se ena pokaka v kozarec in potem to človeško blato skupaj ližeta in valjata po ustih kakor sladoled. No potem pa še ena drugo pobruhata in se ližeta...Če sta lulali in pili pa ne vem več..
To, da sta obe goli je pa itak brezveze povedat.
o hvala, zdaj pa mi ni treba gledat ......mater sem bla radovedna
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 17.3.2008 12:33:23
srki
sem vedela, da je ta svinjski spot.
Pa dober tek, jaz sem ravno pojedla oz. imam še twix in me uni dve nič ne ganeta, ga bom kar pojedla. Mmmm, ko odgrizneš, kako se tista karamela lepo vleče
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 17.3.2008 12:39:51
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: srki
sem vedela, da je ta svinjski spot.
Pa dober tek, jaz sem ravno pojedla oz. imam še twix in me uni dve nič ne ganeta, ga bom kar pojedla. Mmmm, ko odgrizneš, kako se tista karamela lepo vleče
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 17.3.2008 12:46:41
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: srki
Crkujem... privrela iz njene riti .
Ne, to je malo bolj gosto
No, saj tam je bilo tudi, ravno toliko, da je lepo "sedlo" v kornet od sladoleda, da ni dol teklo. Pa toranžkasta barva je bila. Nemara je ajvar prej jedla
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 17.3.2008 18:14:40
srki
No daj, da slišimo oz. beremo, kaj si sfrezala.
Jaz sem zjutraj pica žepek, potem suho sadje, pa tune, pa kajžarci, pa doma fižolovo juho, pa krompir pa govedno, pa čez pol ure še malo fižolove juhe.
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 17.3.2008 22:31:01
Raho
V opravičilo bom kar na začetku povedala, da dojim - 3 raffaelote - sendvič z moratedlo in ementalerjem - 4 dcl mleka - skutni žepek - pol škatle domačice -dunajca in krompirjevo solato - 4 jabolka - 100 gramsko čokolado z lešniki - 2 banani - domačo klobaso (pol para), senf, pol kosa črnega kruha, sedaj pa natepavam smoki
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?