Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 18.3.2008 11:48:56
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
V opravičilo bom kar na začetku povedala, da dojim - 3 raffaelote - sendvič z moratedlo in ementalerjem - 4 dcl mleka - skutni žepek - pol škatle domačice -dunajca in krompirjevo solato - 4 jabolka - 100 gramsko čokolado z lešniki - 2 banani - domačo klobaso (pol para), senf, pol kosa črnega kruha, sedaj pa natepavam smoki
Ti si definitivno zmagovalka . dobra si, da vse to vase daš. Pa sem jaz misila, da sem požreška.
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 18.3.2008 12:14:42
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: srki
V opravičilo bom kar na začetku povedala, da dojim - 3 raffaelote - sendvič z moratedlo in ementalerjem - 4 dcl mleka - skutni žepek - pol škatle domačice -dunajca in krompirjevo solato - 4 jabolka - 100 gramsko čokolado z lešniki - 2 banani - domačo klobaso (pol para), senf, pol kosa črnega kruha, sedaj pa natepavam smoki
Ti si definitivno zmagovalka . dobra si, da vse to vase daš. Pa sem jaz misila, da sem požreška.
potem pa ni čudno, da je tolk ljudi predebelih pa da jih kap zadeva
mogli bi jest, koliko potrebujemo, ne pa se prenažirat-to je današnja bolezen,,,men se to ne zdi pohvalno, če nekdo toliko poje.
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 18.3.2008 12:34:25
Anonimen
--------------------------------------------------------------------------------------- Raho, saj jaz tudi veliko pojem, ampak tole vse skupaj je pa
prevelik mix zame, posebno teli smokiji na koncu se mi kar dvignejo
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 18.3.2008 13:31:49
srki
Jaz jem, kolikor moje telo rabi. Ne pa, da bom zjutraj eno jabolko, za kosilo en jogurt, popoldne pa eno banano. Hvala, jaz ratam švoh in se tresem, ti pa, mami miki, če lahko tako malo poješ, ala ti vera, meni ne. Pohvalno pa je to, da nekdo, če toliko poje, ni debel kot
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 18.3.2008 14:59:36
Raho
Ej, volga! Ti s hrano polniš praznino v sebi, jaz pa se prenažiram
A nisva fantastični tim?
Mama miki - gledaj svoja posla, OK? pa živi na enem prepečencu in na vodi cel dan. Jaz pa dojim in hodim v službo in sem lačna. Pa da ne bo pomote - s tem se sploh ne hvalim. jem pa toliko, kolikor moje telo potrebuje in ne stradam zato, da bom imela fantastični image in bom super izgledala.
V življenju so pomembne tudi druge stvari, ne samo zunanji izgled. Pa se mi zdi, da čisto fajn izgledam. OK. Nimam več 48 kg na 170 cm, ampak imam jih pa 68. In to ob dejstvu, da sem pred tremi meseci rodila. In ja, imam celo manj kg kot ko sem zanosila.
< Sporočilo je popravil Raho -- 18.3.2008 15:02:44 >
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 18.3.2008 15:53:19
mami_miki
glede na vaše poste:
človek, ki je, več kot potrebuje za svoj obstoj-to je, da normalno deluje in funckionira...in to počne vsak dan- se prenažira...če to počne skoz in nato hrano pogreša, če je ne dobi dovolj-gre za zasvojenostjo...če toliko vsega v enem dnevu zmešate skupaj in to počnete vsak dan, potem: ali si s hrano delate ščit, da vsa kdo nebi prizadel, ali pa polnite praznino v sebi..
ve pa res nočete nič drugače pogledat...
torej:je vseeno, kaj vnašate v vaša telesa-samo svinjarijo...to dosto pove o človeku!
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 19.3.2008 7:19:42
srki
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki
jem pa toliko, kolikor moje telo potrebuje in ne stradam zato, da bom imela fantastični image in bom super izgledala.
V življenju so pomembne tudi druge stvari, ne samo zunanji izgled. Pa se mi zdi, da čisto fajn izgledam.
se strinjam.
no, če ješ toliko kot potrebuješ je ok..
Aja, zdaj se pa kar strinjaš. No, lepo. Jaz tudi jem, kolikor mi paše oz. kolikor rabi. Če sem lačna, jem. Simpl. Razvampana pa zaenkra še nisem, če pa bom, bom pa sama križ nosila, ne ti, mama_miki, razen če se ponudiš, pa mi prideš pomagat?
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 19.3.2008 22:39:40
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: srki
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki
jem pa toliko, kolikor moje telo potrebuje in ne stradam zato, da bom imela fantastični image in bom super izgledala.
V življenju so pomembne tudi druge stvari, ne samo zunanji izgled. Pa se mi zdi, da čisto fajn izgledam.
se strinjam.
no, če ješ toliko kot potrebuješ je ok..
Aja, zdaj se pa kar strinjaš. No, lepo. Jaz tudi jem, kolikor mi paše oz. kolikor rabi. Če sem lačna, jem. Simpl. Razvampana pa zaenkra še nisem, če pa bom, bom pa sama križ nosila, ne ti, mama_miki, razen če se ponudiš, pa mi prideš pomagat?
itak da bi ti, če bi ai slučajno to želela! bi ti prišla k meni za en mesec, bi videla jedla bi mnjami, pa kvalitetno. Kaki vamp...
RE: Naj mi kdo reče, da sem pujda 19.3.2008 22:52:10
iva01
jst sem tud pujsa danes že celi dan žrem, pa sem popoldan si rekla da je dost hrane za danes, sam sem si takoj pol rekla če sem že celi dopoldan žrla na muč bom pa še popoldan pa če sem dan zaj.....ga bom do konca ..jutr pa res ne tko kort danes ker me bo razgnalo drugač
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?