|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vraščeni nohti
16.3.2008 20:04:33   
petrcamg
Mene pa zanima ali je mogoče katera po porodu imela probleme z vraščenimi nohti na nogah? Meni so se v roku dveh dni zagnojili kar štirje in me ful boliuser posted image . Nosim pa same mehke in ne premajhne čevlje...user posted image  Pa strižem si jih tudi pravilno (naravnost). Kolegica je rekla da se je njej zgodilo isto. Kako ste stvar pozdravile? Jaz uporabljam tea tree, pa kopel si delam. Še kakšen predlog?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vraščeni nohti
16.3.2008 20:16:37   
Kaliope
pojdi v kak kozmetični salon k pedikerki, ki so ponavadi usposobljene za te zadeve - ti bo razkužla z antibiotiki, odrezala vraščen noht, povila in ti dala še kak nasvet. Učinkovito, verjemi.

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vraščeni nohti
16.3.2008 20:44:13   
jakaracman
Meni se je tudi to dogajalo po porodu in sem hodila in hodila h pedikerkam, kjer so mi samo odstrigli noht.Nato sem slišala za neke sponke, ki ti ga namestijo na noht in to potem na cca 2 meseca nastavijo.Traja približno 6 mesecev in nimam več težav.Cena sponke je visoka 80 eur.Vendar zame je bilo vredno.Delata pa samo dva salona v LJ.Sponke so nemške.Obstajajo še ene, ki so cenejše, vendar neučinkovite.Torej naredila sem doktorat iz vraščenih nohtov.user posted image

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vraščeni nohti
16.3.2008 21:06:08   
Hans
Sem imela iste probleme, zelo zoperna in boleča stvar.

_____________________________

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vraščeni nohti
17.3.2008 6:31:18   
srki
Jaz bi šla pa kar k zdravniku in ne h kozmetičarki, kaj pa vem, jim bolj zaupam, kar se takih stvari tiče.

Jaz sem imela enega takega, ker mi je znova in znova narobe zraščal, sem ga morala še dvakrat rezat in pulit, sedaj je nekako ok, si sama doma tisto špico s škarjami ven izdolbem.

Če se ti pa gnoji, pa ni to kar tako. Mojemu bratu se je tudii pred kratkim, je šel k zdavniku, pa neko lamislil mazilo je dobil.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vraščeni nohti
17.3.2008 12:27:13   
Kaliope
ja, ampak zdravniki velikokrat pošljejo v takih primerih kar na "operacijo" - odstranijo ti cel noht in prerežejo do tam, kjer raste, ter odstranijo na tisti strani, kjer se vrašča ... je zelo boleče pa potem moraš še nekaj časa hoditi z berglami! Moj kolega je šel direkt k zdravniku, ko se mu je to večkrat ponavljalo in zdaj mu na obeh palcih na nogah raste samo 3/4 nohta ... ko je videl, kaj storim jaz v takih primerih - da imam po 2 dneh ok noht, pa čeprav grem npr. 1x na 2 leti k pedikerki, se je resno zasekiral, zakaj se je sam spravil skoz tak postopek, zdaj pa mu še nohti zelo grdo zgledajo ...

no, to je sicer bilo že pred kar nekaj leti, mogoče (upam), da zdaj zdravniki postopajo drugače, ampak jaz grem vseeno raje k pedikerki - imam srečo, da ima moja narejeno višjo medicinsko in se je tudi posebej izobraževala, zato nič ne šušmari, ampak mi lepo razkuži, pošprica z antibiotikom, odreže in se mi super zaceli ... meni pač nohti tako rastejo, da se mi od časa do časa to zgodi - podobno tudi moji babici.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vraščeni nohti
17.3.2008 13:09:25   
honey
Ja pa kaj user posted image se to dogaja? Jaz imam isti problem. Po porodu sta se mi oba nohta na palcah začela vraščat. No, pa levi se mi je sam od sebe nehal, desni se mi pa še vedno. Ampak k sreči ne tako grozno, da si ga lahko sama spedenam - odstrižem in potem s tistimi kleščami izdolbem še tisto špico, ki se mi vraste. Svakinji se je pa zelo zagnojilo, samo ne vem, kaj je potem naredila s tistim palcem. Najbrž je šla k zdravniku ali kaj, ne vem. Jaz imam k sreči eno svakinja, ki je izšolana kozmetičarka oz. pedikerka in mi je takoj po porodu to zrihtala tako, da si lahko zdaj sama naprej rihtam ta noht.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vraščeni nohti
17.3.2008 15:13:24   
petrcamg
JAKARACMAN, kje pa delajo to s sponkami ' A mogoče katera ve, če je tudi na gorenjskem kak salon, kjer to izvajajo? Ali kdo ve zakaj do tega pride? Dvema znankama se je po porodu isto naredilo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vraščeni nohti
18.3.2008 7:54:21   
jakaracman
To delajo v salonu Fanči v LJ.

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vraščeni nohti
18.3.2008 7:55:40   
jakaracman
Aja pa zdr ti v bistvu samo noht zarežejo oz dol potegnejo.Lamisil je pa za gljivice.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vraščeni nohti
18.3.2008 7:58:45   
karinka
Ja, jaz sem imela take težave po porodu. Na palcu je bilo tako hudo da mi je zraslo še divje meso in sem morala na operacijo.

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vraščeni nohti
13.12.2011 10:21:22   
moranamorana2
Po kirurški odstranitvi nohta kakšne tri leta nazaj,se mi je letos spet pojavil vraščen noht, sem ga na morju kar dobro sanirala, potem pa spet sama zastrigla. Ko sem prebrala o sponki sem jo šla namestit, kakšne tri tedne nazaj na vnet , boleč, otečen palec na nogi. Bolečina in oteklina po namestitvi nista popustili, za nameček mi je sponka izpadla in je nisem našla. Mi je pa vsakič pedikerka izstrigla del nohta, razkužila in namazala z antibiotičnim mazilom. Sedaj, ko sem teden dni brez sponke, ni več otekline, bolečine. Sedaj sem spet naročena, da vidim, kaj bo sedaj.

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?