|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
2.4.2008 14:57:22   
ledenka
Mandreja, si pri Rešu, kajne user posted image  njega zagotovo ne boli, ko to dela. Se malce bojim tele punkcije, pa bo že user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.4.2008 14:59:19   
Mijavček
Bambiuser posted image , 14 celic, odličnooooo. Zdajle pa se verjetno že lepo parijo user posted image . Blagor teb za narkozo! Jas sem tud 1., 2. in 3. rekla, da ne grem več user posted image .

pa še eno user posted image za Yuliah, upajmo, da je to dober znak!

Sayuri, super slikce, hvala!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.4.2008 14:59:27   
pikovit
Sapi,žal mi je.Drži se punca.
Yuliah o ti šmorn.To pa ni fajn.A bomo imeli novo nosečkouser posted image .Upam,da ni prehuda.Držim pesti.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.4.2008 15:03:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Mandreja, si pri Rešu, kajne user posted image  njega zagotovo ne boli, ko to dela. Se malce bojim tele punkcije, pa bo že user posted image  

Ledenka,če jutri prideš,ti prinesem municijo z seboj,ti pa kakšno škatlico,da bova dali tabletke notr.Nekaj bova že naredili,ni hudič,da bo manj bolelo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.4.2008 15:08:03   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ledenka,če jutri prideš,ti prinesem municijo z seboj,ti pa kakšno škatlico,da bova dali tabletke notr.Nekaj bova že naredili,ni hudič,da bo manj bolelo.

jutri pridem, sam bom morala ob 17.30 že it user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.4.2008 15:09:27   
mandreja
Nisem pri Rešu ampak v GK Lj. Sem imela enkrat med operacijo anafilaktični šok in se me zdej zdraviki bojijo in se ne upajo mi nič dat.
No sej po eni strani je boljš, da ne zastrupljam organizma, a kaj ko BOOOLIIIIuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.4.2008 15:12:25   
mandreja
Tiste k vas še čaka punkcija ne se ustrašit, ker ene odnesejo pa čist na easy. Odvisno od praga bolečine in jaz ga imam tam nekje pri petah, se prav pri pragu samem user posted image

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.4.2008 15:12:57   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

No pa še jaz. Sem že nazaj iz MB. Sem zelo sladko spala tistih nekaj minut pod narkozo, potem sem se lepo napapcala v sobi in odšla domov.

Pridelala pa sem 14 celic.

Wauuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ti si prava čudodelka. Čestitke in držim pesti, da se vse oplodijo.user posted image user posted image user posted image
Nujno moraš napisati recept, ker jaz bi tudi vedela, kako se pridela toliko celic. user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.4.2008 15:18:56   
pikovit

Bova že tako naredili,da bo prav.Bom pa še jaz prišla malo prej,pa bo.Zmenjeno.Si bom že kar sedaj pripravila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.4.2008 15:23:56   
ledenka

Bova že tako naredili,da bo prav.Bom pa še jaz prišla malo prej,pa bo.Zmenjeno.Si bom že kar sedaj pripravila.

user posted image user posted image user posted image  hvala!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.4.2008 15:24:44   
hormoncek
IZVIRNO SPOROČILO: hati

IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Jelka123 - kako lepo, da si videla srčka user posted image . Želim ti mirno in lepo nosečnost vseh 9 mesecev

Hormoncek, Hati- čestitam za user posted image user posted image . Sedaj ju pa le lepo grejta, da jima bo toplo pri vama.

Mandreja -  dobrodošla med nami. Verjetno boš ena izmed prvih tukaj, ki bo sporočila veselo novico user posted image

Vidim, da zbirate prijave za četrtkovo srečanje. Na žalost sem v bolniški in niti pod razno se ne upam prikazati v Lj. Ravno takrat ko nočeš, koga srečaš. Ne bi ravno izzivala usode user posted image . Mi je kar malo žal, ampak vem da nikoli ne bo takšen datum, da bo vsem odgovarjal. Verjamem pa, da se boste prav fino imele.

Mavrica hvala za čestitke. Seveda tudi jaz navijam zate. Si tri dni v prednosti. user posted image Ja jaz sem na žalost v podobni situaciji glede srečanja kot ti. Bolniška. In boljše da se bolj doma držim. Sploh pa se morem. Mi težijo, da naj počivam. Tako da ta teden bom na bolniški, v ponedeljek pa šibam delat.

Hormonček, a sva se midve kdaj srečali pri Rešu?

A veš, da ne vem. Vedno, ko pridem k Rešu je veliko ljudi.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.4.2008 15:29:16   
mavrica72
Mandreja, ti kar naredi jutri test, da boš zagledala +. Držimo pesti. Ampak nekaj pa ne razumem - danes je tvoj 12 dan po ET, test pa imaš šele drugi teden. Ne vem, ali moja matematika več ne dela v redu user posted image

Bambi75, bravo za tooooliko jajčk. ');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=18 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/klatsch01.gif" width=18> ');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=18 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/klatsch01.gif" width=18> Jih že vidim, kako skačejo sedaj okoli plavalčkov. Tudi jaz bi te prosila za kakšen recept.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.4.2008 15:30:20   
mavrica72
Oh, kaj je pa sedaj nastal en zmazek user posted image user posted image .
Najraje bi se kar skrila

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.4.2008 15:40:23   
Mijavček
Ja, tud jaz polagam na srce tistim, ki vas punkcija še čaka..... nč bat!
Mene je res bolelo ko user posted image , ampak vsega je precej hitro konc in tako kot je rekla mandreja... ene pa sploh ne boli. Ena pred mano zdaj nazadne je prišla ven vsa nasmejana in rekla; "ah to pa res ni nč kej tacga".

Moram vam povedat da so nosečniške slabosti velik bolj zoprne, ker punkcija traja recimo 10 min, slabosti pa dan na dan, vsak dan, cel dan....user posted image  . Vsaj moje no, včer zvečer sem kar mojmu začela jokat, da ne morem več...user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.4.2008 15:50:24   
mandreja
Ja sem še enkrat izračunala. Imela sem ET 21.3. in danes je 12 dan. Ker delajo test 15 dan in ker ne jemljejo krvi v soboto so nas naročili za ponedeljek.
To ti je to na kratko.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.4.2008 15:59:47   
Pija76
Sapi pa to ni res! Pejdi jutri na GK in me prav zanima kaj bo rekla Ribičeva, jaz sem ti hotela že takrat napisati da bi jaz na tvojem mestu še enega dr vprašala, oz. jemala suprefakt do prvega UZ, ker kolikor jaz vem ni nevaren. Kliči Miro če bo kaj lahko pomagala! Pa srečno!

Pikovit skor sem pop....zdrava! Katastrofa sem premišljevala kar o menjavi službe, ker to mi je pa tolk mim da je res za pop...... POl sem imela pa še cel popoldan službeni telefon, tako da je baterija kaput in je na filanju!

Našega spet ne bo cel popoldan domov, bom lahko vsaj študirala!

Bambi user posted image user posted image za celice, lepo naj se delijo in množijo, pa potencirajo, cela vojska te bo počakala!

Kaj punce, a pol jutri prej kot ob 17.30? Men ni panike, imam čas, saj iščem vsako malenkost, da grem lahko od gradiva!

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
2.4.2008 16:01:21   
Pija76
Mandreja pejt po palčko, pa se gor polulaj že kar zdele, pa BC mini kupi, da imaš 2 notri. Sicer je mene Blanka zadnjič kar mal okregala, ko sem ji povedala da sem test prej naredila, ker baje ne kaže OK, pol pa da je panika, ampak pomoje je + pač +. Želim ti da ga zagledaš!

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
2.4.2008 16:07:29   
sonček33
Pija - kako si?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
2.4.2008 16:08:59   
Pija76
Sonček veš da sem malo prej mislila na tebe in na Piko, da se nič ne oglasita! U redu sem, zjutraj se špikam....pol pa dan enak dnevu, študiram neki, od sobote naprej pa se res začnem intenzivno pripravljati na otroke user posted image user posted image user posted image . Pa ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
2.4.2008 16:11:33   
sonček33
jaz se tudi veselo špikam. Pa razmišljam kaj vse bi lahko nardila, da bi bil rezultat dober. kaj misliš stem - intenzivno pripravljat? A ti kaj posebnega še počneš?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
2.4.2008 16:15:04   
Pija76
Sonček poskusila se bom čimbolj fizično in psihično spočit, ker je za mano 3 mesece res garanja, pa iti malo ven na zrak, da se pošteno prediham. Jest bom pa tud mal bolj zdravo začela, pa kako kavo bom poskusila spustiti, pa mojo grdo razvado ( beri cigarete) čimbolj zmanjšati user posted image , tle bo problem! Drugače pa bom pila malinov čaj čez dan, pa zvečer pivo, ampak čaj šele od takrat ko bom imela gonal, prej ne, pivo pa itak skoz user posted image user posted image . Jest bom začela B komplex, pa mogoče tifol.... Šla bom h Karmen na masažo, joj sej jo moram kar mal poklicat, da ji povem da sem spet v akciji.
A se jutri vidimo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
2.4.2008 16:16:22   
ledenka
sonček, reči, da prideš user posted image  

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.4.2008 16:16:56   
sonček33
Jutri???

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.4.2008 16:17:26   
sonček33
Očitno nekaj nisem dojela.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.4.2008 16:18:00   
sonček33
Karmen? pa kdo je ta gospa? Se mi zdi, da jo pogosto omenjate.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?